Novo leto v Budvi! - 50 % na 5-dnevno novoletno praznovanje v Budvi z namestitvijo v lepih apartmajih Ville Vidikovac nad starim mestom + ogled mesta + izlet na Sv. Štefana + kosilo dobrodošlice + program na prostem! Možnost tudi posebnega avtobusnega prevoza.*

Pričakajte novo leto v lepi Črni gori.

Budva novo leto, 5 dni le 86 eur
Budva novo leto, 5 dni le 86 eur
Budva novo leto, 5 dni le 86 eur
Budva novo leto, 5 dni le 86 eur
Budva novo leto, 5 dni le 86 eur
86,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
172,00 €
-50%
Prihranek:
86,00 €
 
 
Ponudba zaključena

V Budvi so vse prekalkulirali. Nobeno mesto na Balkanu ne sme imeti večjega proračuna za novoletno fešto, nobeno mesto ne sme imeti boljše fešte kot oni. In res veliko obetajo: na osrednjem odru na odprtem prostoru pred starim mestom  bo Bjelo Dugme v prvotni zasedbi (Goran Bregovič, Alen Islamovič, Tifa) naznanil 40 let nepozabne glasbe tega popularnega ansambla ex-juge in nepozabno novoletno fešto.

Na novega leta dan (1. 1.) bo goste zabaval Toni Cetinski, ki naznaja nov hit Zabluda z Željkom Joaksimovičem. In še en nepozabni novoletni večer nas čaka 2. 1., ko bo nastopila legendarna skupina Parni Valjak. V Budvi boste lahko srečali tudi Severino, Petra Graša, Dina Merlina ... ki bodo zavzeli osrednja mesta bogatih budvanskih hotelov. Odprte bodo velike diskoteke z izbranim programom, tu bodo še znani igralci, pihalni in simfonični orkester, TV ekipe in ... mi in vi.

Za vas so rezervirali Vilo Vidikovac 4*, ki je na izredni lokaciji z lepim pogledom na staro mesto. Apartmaji za 2 osebi / studio oz. večji za 4 osebe / 2 prostora - spalnica 3 postelje, dnevni prostor - kavč / so lepo opremljeni / sat TV, z balkonom in manjšo kuhinjo / primerno le za pripravo zajtrka in prigrizkov. Do starega mesta je cca. 500 m. V ponudbo so vključeni tudi ogled mesta in kosilo dobrodošlice v restavraciji ob morju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!