Mega potovanje, NORA CENA! 4-dnevni oddih v Istanbulu Z VKLJUČENO LETALSKO KARTO in 3x nočitvami z zajtrkom v hotelu verige Ottoman (Park**** ali Imperial****!) Odhodi zagotovljeni iz Zagreba (Letališče Pleso) ali Ljubljane (Letališče Jožeta Pučnika), vsak dan od 1.11. do 13.2.2015!

Spoznajte Istanbul tudi vi.

4-dnevni oddih v Istanbulu z letalsko karto
4-dnevni oddih v Istanbulu z letalsko karto
4-dnevni oddih v Istanbulu z letalsko karto
4-dnevni oddih v Istanbulu z letalsko karto
235,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Na izlet v čudoviti Istanbul!

Bivali boste v edinstveno zasnovanem hotelu, ki ima brezplačen brezžični internet.
Je v osrčju istanbulskega zgodovinskega okrožja. Ponuja unikatne sobe s pogledom na morje Marmara, Sultanahmet in park Kadirga.  Ottoman Hotel Park združuje zgodovino svoje okolice s postmoderno ottomansko in turško tematiko. Vsaka izmed sob zagotavlja razkošno okolje z oblikovnimi elementi v črni in zlati barvi. Uživajte v sodobnem udobju dobro opremljene in klimatizirane sobe s satelitsko TV. Premišljene podrobnosti vključujejo mehke kopalne plašče in copate ter prostoren delovni predel. Začnite dan z bogatim samopostrežnim zajtrkom v elegantnem okolju hotelske restavracije. Nadoknadite z delom ali se povežite s prijatelji preko dostopa do brezžičnega interneta. Po dnevu, polnem sestankov in ogledov se lahko sprostite v prekrasno urejenem salonu hotela Ottoman Park. Privoščite si sproščujočo parno kopel ali tradicionalni hammam.

Hotel Ottoman Imperial-Special Category posebnega razreda se nahaja v neposredni bližini trga Sultanahmet. Ponuja očarljiv pogled na muzej Hagija Sofija, brezplačen brezžični internet in elegantne nastanitvene enote. Hotelske sobe z lesenim podom krasijo tradicionalne turške preproge in prefinjeno pohištvo iz temnega lesa. V restavraciji Matbah v sklopu hotela vam postrežejo s tradicionalno otomansko kulinariko. Obedujete lahko na hotelskem vrtu ali na terasi s pogledom na trg Sultanahmet. Če želite mesto podrobneje raziskati, lahko v hotelu najamete avtomobil in obiščete informacijski pult. 

Več o hotelu: http://www.ottomanhotelimperial.com/

Hotel Ottoman Park je na prvovrstni lokaciji v Sultanahmetu. Do večine istanbulskih atrakcij, vključno z Modro mošejo in cerkvijo Hagia Sophia, se namreč pride peš. Postajališča za tramvaj so v bližini in zagotavljajo enostaven dostop do različnih okrožij Istanbula. Strokovno osebje je na voljo 24 ur in rado pomaga pri načrtovanju potovanj in priporočilih.  
Hrana in pijača
restavracija, bar, zajtrk v sobi  
Internet
Brezplačno! Brezžična povezava je na voljo v celotnem hotelu brezplačno.
Parkiranje Brezplačno! Brezplačno privatno parkirišče je na voljo pri hotelu (potrebna je rezervacija).  
Storitve
 
24-urna recepcija, hitra prijava/odjava, shramba za prtljago, postrežba v sobi, letališki prevoz, varstvo otrok, pralnica perila, kemična čistilnica, VIP soba, storitev likanja, poročni apartma, menjalnica, pakirana kosila, najem vozil, organizacija izletov, faks / fotokopiranje, prodaja kart.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!