Prikaži vse iz kategorije:
  • Tehnika

Posebna MEGA ponudba z nagradno igro! Super cena za pametni mobilni telefon Sony Xperia E1, črne ali bele barve (neverjetna glasba s 100-dB zvočnikom; kristalno čist 10,16- cm (4") WVGA (800 x 480) zaslon; hiter 1,2-GHz dvojedrni procesor; 512 MB RAMa; 4 GB pomnilnika)!

Ne pozabite - izmed vseh kupcev* bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel Gratis Xperio E1 še za prijatelja!

95,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Xperia E1 je preprosto najboljši pametni telefon v svojem razredu
- Neverjetna glasba s 100-dB zvočnikom
- Uživajte v aplikacijah in spletu z najhitrejšim procesorjem v razredu in hitrim prenosom podatkov.
- Doživite vse to preko svetlega in jasnega 10,16-cm (4'') WVGA zaslona, ki je zajet v najnovejši Sonyjev dizajn.

Najboljši v svojem razredu:
Xperia E1 je pametni telefon srednjega razreda z vrhunskimi lastnostmi. Masiven občutek, hiter procesor in živ 10,16-cm (4'') zaslon, združeni s hitrim prenosom podatkov, zagotavljajo neverjetno zmogljivost, ki je neprekosljiva v razredu, medtem ko njegovo avdio doživetje in ponudba vsebin zagotavljata pravo razlikovanje od ostalih.

Odlična glasba vsepovsod:
Sonyjeva avdio dediščina pri Xperia E1 je očitna, saj se ključne tehnologije združijo s 100-dB (s 100 dB na svojem Xperia™ E1 vas celo hrup motorjev ne bo zmotil pri poslušanju glasbe) zvočnikom za čistejši zvok v vsakem okolju. Z načinom ClearAudio+ izboljšajte svoje doživetje poslušanja in optimizirajte ravnovesje frekvenc, medtem ko xLOUD zagotavlja, da skladbe zvenijo tako dobro, kot morajo - glasno in kristalno čisto.

Kristalno čist 10,16-cm (4'') zaslon:
Vse to se upravlja z . Xperia E1 vključuje znanja Sonyjevih tehnologij o digitalnih zaslonih in tako zagotavlja izjemno vizualno doživetje. Gledanje filmov ali slik; zaslon je živahen in jasen.

Intuitivne WalkmanTM kontrole:
Sonyjeva WalkmanTM tehnologija je znana že več kot 30 let po vrhunskem avdio doživetju in Xperia E1 ima vgrajeno le-to. Shake-to-shuffle (potresi in prestavi) kontrole in namenski "dolg pritisk za zagon" WalkmanTM gumb zagotavljajo, da nalaganje in upravljanje vaše glasbe ne bi moglo biti enostavnejše, medtem ko najnovejša generacija Sonyjeve aplikacije WALKMAN olajša združevanje spletne in nespletne glasbe, ustvarjanje seznamov predvajanj ter predvajanje in deljenje posnetkov.

Tehnične značilnosti:
- 10,16- cm (4") WVGA (800 x 480) zaslon
- Hiter 1,2-GHz dvojedrni procesor
- 512 MB RAMa
- 4 GB pomnilnika
- WalkmanTM tipka, "shake to shuffle" in kontrole za enostavno upravljanje glasbe
- Hiter prenos podatkov s Cat 14 HSPA+
- Na voljo v beli, črni in vijoličasti barvi
- Teža: 120g
- Dimenzije: 118 x 62.4 x 12 mm
- Čas pogovorov: vse do 9 ur
- Čas pripravljenosti: do 551 ur
- Čas poslušanja glasbe: do 81 ur in 30 min

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste kupili kupon, sodelujete v nagradnem žrebu: 1 x Sony pametni mobilni telefon Xperia E1. Nagradna igra se z žrebanjem nagrajencev zaključi 17.11. 2014 ob 13. uri. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije.  Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti. Vsi sodelujoči, ki so izžrebani kot nagrajenci, izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na blogu 1nadan.si, Facebook strani 1nadan.si in v e-poštnih sporočilih, ki bodo poslana z namenom obveščanja vsem sodelujočim, za kar od organizatorja ali izvajalca ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani 1nadan.si najkasneje v roku 7 dni po zaključku nagradne igre. Nagrajencu bo nagrada izročena s strani izvajalca. O načinu in kraju ter času prevzema nagrad bo nagrajenec obveščen s strani izvajalca preko e-pošte najkasneje v roku 14 dni po zaključku nagradne igre. Če se nagrajenec na obvestilo o prevzemu nagrade ne bo odzval (npr. posredoval zahtevanih podatkov v pisni obliki ali preko e-pošte ali po telefonu) v roku 14 dni od prejema obvestila (ali v drugem roku, ki bo naveden v obvestilu), ali pa nagrade ne bo prevzel, kot je bilo v obvestilu navedeno oziroma se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade. V tem primeru se nagrada ne podeli. Organizator in izvajalec bosta osebne podatke skrbno varovala, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur. l. RS, št 94/2007-UPB1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom) (UR. l. RS, št. 13/2007-UPB1, 110/2009). Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv izvajalca in organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali TOPTIME d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "SONY" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre je TOPTIME d.o.o..

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

35 minutna nega obraza (masaža obraza + oblikovanje obrvi) v sobi lepote LiLa

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!