- 75 % na otroško mesečno karto (od 2 do 12 let) za vadbo borilne veščine aikido (2x tedensko), v Aikido klubu Shugyo! Na voljo sta 2 lokaciji.

Izberete lahko tudi mesečno karto za odrasle za 9,99 €.

7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-75%
Prihranek:
22,50 €
 
 

Aikido vključuje širok spekter tehnik, ki temeljijo na načelu energije in gibanja, da preusmerijo in nevtralizirajo napad, ter za kontrolo nad napadalci. Ker aikido tehnike dovoljujejo veliko gibanja med izvajanjem, ter tudi zaradi drugih razlogov, nekateri menijo, da je aikido še posebno primeren za obrambo pred več napadalci. Z znanjem aikida na višji stopnji, se lahko obranimo, ne da bi resneje poškodovali napadalca. Pri pravilni izvedbi tehnike, velikost in moč napadalca nista pomembna, da je le ta učinkovita.

Metode treniranja se razlikujejo glede na organizacije in celo med različnimi doji znotraj iste organizacije. V osnovi pa treningi potekajo tako, da učitelj kaže tehnike, učenci pa ponavljajo za njim. Trenira se s pomočjo vzajemne tehnike, kjer je poudarek na vstopu in sodelovanju (harmonizacija) z napadom, ne pa nasprotovanju in blokiranju napada. Trenira se v paru.
Kaj potrebujem?
Na začetku obiskovanja treningov Aikida se ne pričakuje popolna Aikido oprema, ampak je dovolj spodnji del trenerke in kratki rokavi. Pri vadbi smo bosi. Primerno tudi za dekleta.

Aikido klub SHUGYO sledi tradicionalni organizaciji svetovne Aikido zveze Aikikai in principom učenja svetovnega sedeža Aikida, Hombu Doja v Tokyu (Japonska). Klub je član slovenske Aikido zveze Aikikai Slovenija.

Več si lahko preberete na njihovi "spletni strani".

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!