Plesna skupinska vadba! - 50 % na plesni tečaj po izbiri: salsa solo ALI latino solo vadba (8 vaj, 1x tedensko po 60 min) za 1 osebo, v plesni šoli Salsero!

Razgibajte se v zabavni skupinski vadbi!

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Zaplešite s plesno šolo Salsero!

Salsa solo vadba je priročna oblika rekreacije, ki poteka v skupini in zanjo ne potrebujete plesnega partnerja. Na posameznih vajah boste spoznale elemente različnih plesnih zvrsti (salsa, merengue, bachata), ki jih bomo vsakič povezali v kratke koreografije. 
Če želite naporen delovni dan zaključiti ob plesnih korakih in temperamentnih zvokih glasbe salse, bachate in merengue ter se zraven še sprostiti in zabavati je Salsa solo vadba prava izbira za vas. Zabavno in sproščujoče bo.

Latino solo vadba je razgibana in zabavna skupinska vadba namenjena plesalkam vseh starosti, ki imajo rade latino ritme. Tukaj plesalec ni potreben!
Plesna ura temelji na pridobivanju splošne in plesne koordinacije, spoznavanju osnovnih principov gibanja pri plesu ter odkrivanju lastne kreativnosti pri izvedbi enostavnih plesnih koreografij latinskoameriških plesov (cha cha cha, rumba, samba, jive). Posebna pozornost je namenjena tudi pravilni drži telesa, dihalnim vajam, gibljivosti posameznih delov telesa, sprostitvi telesa in duha ter ne nazadnje plesni kondiciji, zabavi in druženju.

Vsaka stopnja tečaja traja dva meseca (osem vaj) in poteka enkrat tedensko po 60 min.

Glavna vodila Plesne šole Salsero so: strokovna usposobljenost, sistematično poučevanje in pozitivno vzdušje na plesnih vajah. Ob zaključku tečaja vam v Plesni šoli Salsero posredujejo seznam vseh naučenih figur. Plesna dvorana je velika in s pravim plesnim parketom, v nadaljevalnih stopnjah pa vam omogočajo plačilo na obroke in priznajo poseben popust za vse nove člane, ki jih pripeljete v plesno šolo. Največja referenca pa so njihovi člani katerih mnenja si lahko preberete tukaj, kratki predstavitveni video pa si lahko ogledate tukaj

Za vas organizirajo plesne večere v Casinu Mond Šentilj, plesne vikende, plesne izlete, oglede plesnih tekmovanj,... Utrinke z njihovih plesnih večerov v Casinu Mond Šentilj si lahko ogledate tukaj, s plesnih vikendov pa tukaj.

Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja. Uživali boste in se imeli lepo, to vam zagotavljajo! 
Pridite na ples in preženite stres! 

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

35 minutna nega obraza (masaža obraza + oblikovanje obrvi) v sobi lepote LiLa

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!