50 % popusta na pegasto punčko Jagoda, ki blagodejno vpliva na počutje otroka!

Plačajte 5,5€ za nepogrešljivo otroško igračo, ki bo razveselila vaše najmlajše, v vrednosti 11€.

5,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
11,00 €
-50%
Prihranek:
5,50 €
 
 

Za vaše malčke prijazna Pegasta punčka Jagoda, ki blagodejno vpliva na otrokov čustveni razvoj! Z mislijo na otroka, ki srka svet odraslih vase z nebrzdano radovednostjo in zaupanjem, so zasnovali punčko, pegasto Jagodo – prijazno lutko, narejeno po merilih dobre igrače. Kaj jo odlikuje? Barve: Ko gre za igrače, so barve tiste, ki na otroka delujejo najbolj stimulativno. Malčka razveselijo, pomirijo ali vznemirijo. Oblika: Oblika je pri igračah drugi najpomembnejši stimulator. Otroci se veliko naučijo z dotikanjem. Oblika igrače nosi zato pomembno spoznavno vrednost. Trda, mehka, groba ali nežna – vse to bo malček takoj zaznal in razlikoval. Jagoda je v celoti narejena iz prijetnega, nežnega pliša. Polnjena je tako, da je še vedno mehka. Posebna je tudi zaradi poudarjenih prstkov na nogah in rokah kar je za lutke iz blaga bolj izjema kot pravilo. Dlani ima razprte, usmerjene navzgor, kakor v objem.

Igra je pomembna za otrokov razvoj in učenje. Otroku omogoča, da se razvija na različnih področjih, od socialnega, do čustvenega in intelektualnega. Najpomembneje pri njej je, da se ji otrok posveča z velikim veseljem in zanimanjem, za razliko od učenja pa pri njej rezultat sam po sebi ni cilj. Izbira igrač je zato zahtevno opravilo in prav bi bilo, da bi si starši zanj vzeli čas. Mnogi razvojni psihologi so si enotni, ko govorijo o velikem vplivu igrač na otrokov intelektualni in čustveni razvoj in prav tako o posledicah, ki jih ima lahko napačna izbira igrač v prvih letih življenja.

Igrače so nekakšna pot, ki ga vodi v resnični svet. Naj bodo nežne ali agresivne, pokazale bodo, kakšen je svet tam zunaj. Igrača, ki spodbuja nasilje in agresijo, bo dala vedeti, da je takšna tudi resničnost. Lutka, ki je nezemeljsko lepa, pa v otrokovo podzavest zaseje vprašljiv odnos do lastnega podobe, vse to pa se močno odrazi v obdobju, ko vtisi iz najzgodnejših let oživijo v novi podobi. V obdobju najstništva.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 139

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 1496

Celodnevno kopanje in savne v termalnem centru Fontana

Mega cena za celodnevno sprostitev + kuponček MTC Fontana za popust na hot-dog ali bageto v mini baru!

-54%
Rezerviranih 3
NOVO

Klasična masaža celega telesa (60 min)

Podarite sebi ali ljubljeni osebi popolno relaksacijo za dušo in telo!

-50%
Rezerviranih 5
NOVO

Vožnja s štirokolesniki, zipline in lokostrelstvo v Sukošanu

Nepozabna dogodivščina v Sukošanu! Ne spreglejte vseh opcij adrenalinskih paketov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Dnevni najem jadrnice PLATU 25 za do 5 oseb

Zajahajte valove in si zagotovite dan, ki ga zlepa ne boste pozabili!