50 % popusta na pegasto punčko Jagoda, ki blagodejno vpliva na počutje otroka!

Plačajte 5,5€ za nepogrešljivo otroško igračo, ki bo razveselila vaše najmlajše, v vrednosti 11€.

5,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
11,00 €
-50%
Prihranek:
5,50 €
 
 

Za vaše malčke prijazna Pegasta punčka Jagoda, ki blagodejno vpliva na otrokov čustveni razvoj! Z mislijo na otroka, ki srka svet odraslih vase z nebrzdano radovednostjo in zaupanjem, so zasnovali punčko, pegasto Jagodo – prijazno lutko, narejeno po merilih dobre igrače. Kaj jo odlikuje? Barve: Ko gre za igrače, so barve tiste, ki na otroka delujejo najbolj stimulativno. Malčka razveselijo, pomirijo ali vznemirijo. Oblika: Oblika je pri igračah drugi najpomembnejši stimulator. Otroci se veliko naučijo z dotikanjem. Oblika igrače nosi zato pomembno spoznavno vrednost. Trda, mehka, groba ali nežna – vse to bo malček takoj zaznal in razlikoval. Jagoda je v celoti narejena iz prijetnega, nežnega pliša. Polnjena je tako, da je še vedno mehka. Posebna je tudi zaradi poudarjenih prstkov na nogah in rokah kar je za lutke iz blaga bolj izjema kot pravilo. Dlani ima razprte, usmerjene navzgor, kakor v objem.

Igra je pomembna za otrokov razvoj in učenje. Otroku omogoča, da se razvija na različnih področjih, od socialnega, do čustvenega in intelektualnega. Najpomembneje pri njej je, da se ji otrok posveča z velikim veseljem in zanimanjem, za razliko od učenja pa pri njej rezultat sam po sebi ni cilj. Izbira igrač je zato zahtevno opravilo in prav bi bilo, da bi si starši zanj vzeli čas. Mnogi razvojni psihologi so si enotni, ko govorijo o velikem vplivu igrač na otrokov intelektualni in čustveni razvoj in prav tako o posledicah, ki jih ima lahko napačna izbira igrač v prvih letih življenja.

Igrače so nekakšna pot, ki ga vodi v resnični svet. Naj bodo nežne ali agresivne, pokazale bodo, kakšen je svet tam zunaj. Igrača, ki spodbuja nasilje in agresijo, bo dala vedeti, da je takšna tudi resničnost. Lutka, ki je nezemeljsko lepa, pa v otrokovo podzavest zaseje vprašljiv odnos do lastnega podobe, vse to pa se močno odrazi v obdobju, ko vtisi iz najzgodnejših let oživijo v novi podobi. V obdobju najstništva.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 623

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 109

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 13
NOVO

Slasten Nostalgija burger

Odličen obrok za lačne želodčke v kuhinji bratskih narodov Gostilne Nostalgija!

-51%
Rezerviranih 3
NOVO

Celoten paket frizerskih storitev + GRATIS striženje otroka

K frizerju se odpravite skupaj s svojim otrokom!

-50%
Rezerviranih 7
NOVO

Švedska, sprostivena masaža (60 min)

Prepustite se prstom vrhunske maserke!