50 % popusta na pegasto punčko Jagoda, ki blagodejno vpliva na počutje otroka!

Plačajte 5,5€ za nepogrešljivo otroško igračo, ki bo razveselila vaše najmlajše, v vrednosti 11€.

5,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
11,00 €
-50%
Prihranek:
5,50 €
 
 

Za vaše malčke prijazna Pegasta punčka Jagoda, ki blagodejno vpliva na otrokov čustveni razvoj! Z mislijo na otroka, ki srka svet odraslih vase z nebrzdano radovednostjo in zaupanjem, so zasnovali punčko, pegasto Jagodo – prijazno lutko, narejeno po merilih dobre igrače. Kaj jo odlikuje? Barve: Ko gre za igrače, so barve tiste, ki na otroka delujejo najbolj stimulativno. Malčka razveselijo, pomirijo ali vznemirijo. Oblika: Oblika je pri igračah drugi najpomembnejši stimulator. Otroci se veliko naučijo z dotikanjem. Oblika igrače nosi zato pomembno spoznavno vrednost. Trda, mehka, groba ali nežna – vse to bo malček takoj zaznal in razlikoval. Jagoda je v celoti narejena iz prijetnega, nežnega pliša. Polnjena je tako, da je še vedno mehka. Posebna je tudi zaradi poudarjenih prstkov na nogah in rokah kar je za lutke iz blaga bolj izjema kot pravilo. Dlani ima razprte, usmerjene navzgor, kakor v objem.

Igra je pomembna za otrokov razvoj in učenje. Otroku omogoča, da se razvija na različnih področjih, od socialnega, do čustvenega in intelektualnega. Najpomembneje pri njej je, da se ji otrok posveča z velikim veseljem in zanimanjem, za razliko od učenja pa pri njej rezultat sam po sebi ni cilj. Izbira igrač je zato zahtevno opravilo in prav bi bilo, da bi si starši zanj vzeli čas. Mnogi razvojni psihologi so si enotni, ko govorijo o velikem vplivu igrač na otrokov intelektualni in čustveni razvoj in prav tako o posledicah, ki jih ima lahko napačna izbira igrač v prvih letih življenja.

Igrače so nekakšna pot, ki ga vodi v resnični svet. Naj bodo nežne ali agresivne, pokazale bodo, kakšen je svet tam zunaj. Igrača, ki spodbuja nasilje in agresijo, bo dala vedeti, da je takšna tudi resničnost. Lutka, ki je nezemeljsko lepa, pa v otrokovo podzavest zaseje vprašljiv odnos do lastnega podobe, vse to pa se močno odrazi v obdobju, ko vtisi iz najzgodnejših let oživijo v novi podobi. V obdobju najstništva.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!