52% popusta na tajsko masažo antistres, z aromatičnimi olji (40 min.) + refleksno masažo stopal (30 min.), v salonu Lanna!

Plačajte 24,90€ za popolno sprostitev vašega telesa, v vrednosti 52€.

24,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
52,00 €
-52%
Prihranek:
27,10 €
 
 

Ah, ponovno ta občutek, da rabite malce osvežilnega razvajanja? Čutite, da je vaše telo utrujeno in se nikakor ne morete sprostiti? Tradicionalna tajska masaža je eden najstarejših načinov sprostitve in zdravljenja. Razvila se je 2500 leti in povezuje znanja tradicionalne kitajske in indijske medicine. Iz severne Indije jo je na Tajsko pripeljal fizik dr. Shivago Gomarpaj. Namenjena je odpravljanju vsakodnevnih težav s stresom. Veščina tajske masaže vzpostavlja vez med fizičnim in duhovnim telesom. Poleg tajske masaže vas bodo tokrat razvajali tudi še z refleksno masažo stopal. Se sprašujete kako vam lahko posebna masaža stopal pomaga? Točno tam se skrivajo točke, ki so povezane s celim organizmom. Prepričajte se, saj boste občutili spremembo tako na psihičnem kot na fizičnem področju! Počutili se boste kot prerojeni.

Tradicionalna tajska masaža se izvaja na tleh ali na blazini, zato priporočajo, da ste oblečeni v udobna oblačila. Pri takšni masaži stimulirajo energijske linije, tako da enerija lahko nemoteno kroži po telesu. S tem se uravnava življenska energija, kar posledično vpliva na boljše človekovo počutje. Namenjena je kot preventiva raznim boleznim, prav tako pa tudi odpravljanju težav za glavobolom, bolečinami v križu, mišicah in sklepih, utrujenostjo,... Refleksoterapija je zdravilska tehnika, ki je prisotna že tisočletja po celem svetu. Predstavlja varen in naraven način sproščanja, uravnovešanja in harmoniziranja telesa. Je naravna metoda, ki temelji na teoriji, da so na stopalih in dlaneh tako imenovane refleleksne cone, ki ustrezajo določenim delom telesa in odsevajo trenutno stanje človeka. Prepričajte se sami, priporočite pa tudi vašim prijateljem in sorodnikom, ki vam bodo nedvomno hvaležni!

Sprostite svoje telo in duha :)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!