Gremo v kino! Moneta in 1nadan.si omogočata mega popust za nakup kino vstopnic za vsa Cineplexx kina po Sloveniji: Celje, Koper, Kranj, Maribor, Murska sobota, Novo mesto! Kuponi so unovčljivi vse dni, tudi vikende, do 31. 12. 2014!

Izmed vseh kupcev* bomo žrebali 10, ki bodo prejeli lepe nagrade: 7x filmski meni in 3x XXL meni. Pomembno: kupon 1nadan ne velja kot vstopnica. Cineplexx kodo, ki jo zamenjate za vstopnico, bomo poslali na vaš e-mail.

3,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,90 €
-37%
Prihranek:
2,20 €
 
 

Cineplexx kinematografi z najboljšo digitalno opremo in najnovejšo 3D tehnologijo, ki omogoča kvalitetno sliko in zvok, prinašajo v Slovenijo največje filmske uspešnice!

Moneta vam ekskluzivno omogoča nakup vstopnice po posebni ceni!

Prvič plačujete z Moneto?
Nakup preko Monete je enostaven in ga lahko opravite v nekaj preprostih korakih:
1. Kliknite na Kupi kupon.
2. Portal vas bo vodil skozi postopek nakupa in v ustrezno polje vnesete mobilno številko, ter pritisnite gumb Geslo.
3. Dobili boste SMS z geslom, ki ga boste vnesli v ustrezno polje in v kratkem boste dobili kodo kupona v svoj 1nadan profil.

Prednost plačila z Moneto:  

- Moneta je priročna, varna in enostavna oblika plačevanja z mobilnikom
- Mobilnik imate zmeraj pri sebi.
- Z mobilnikom lahko plačujete tudi takrat, ko ni mogoče plačevati s plačilnimi karticami, ko so bankomati predaleč, ali ko gotovina ni ustrezno plačilo.
- Je brezgotovinsko plačilo z odlogom. Račun za plačila poravnate enkrat mesečno.
- Z Moneto lahko plačujete tudi višje zneske.
- Preko Monete lahko plačujete tudi s službenim mobilnikom.

Kaj je Moneta?
Moneta je priročna in varna storitev brezgotovinskega plačevanja z mobilnikom. Namesto gotovine ali plačilne kartice pri vsakodnevnih nakupih uporabljate svoj mobilnik. Široka mreža plačilnih mest vam omogoča raznolike nakupovalne možnosti. Račun za porabo poravnate enkrat mesečno.
Moneto lahko uporabljate vsi uporabniki storitev Mobitel, naročniki Debitela in Si.mobila ter komitenti Nove KBM in Poštne banke Slovenije. Moneto imate samodejno vklopljeno, mesečno omejitev porabe lahko prilagodite glede na svoje zmožnosti in potrebe.
Več o Moneti si lahko preberete TUKAJ.

Moneta vam želi prijeten ogled filma v Cineplexx!

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji): 
Z nakupom kupona sodelujete v nagradni igri za: 7 x filmski meni (1x M pokovka, 1x pijača 0,5l, 1x M&M's 100g) in 3 x XXL meni (1x XL popkovka,2x pijača 0,75l, 1x Haribo Goldbären 220g). V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žreb bo opravljen 30. 6. 2014. Žrebanje bo iz e-bobna naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajenec / ka bo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen / a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Prevzem nagrade se bo izvedel na sedežu podjetja MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali Cineplexx d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: MEDIA LAB d.o.o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen deset (10) nagrajencev, za namen podelitve nagrad. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu lahko sodelujete tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "Cineplexx" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizatorja nagradne igre sta MEDIA LAB d.o.o. in Cineplexx d.o.o..

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 730

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-60%
Rezerviranih 844

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 3

Spoznavni tečaj jadralnega padalstva pri iFly

V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode!

Super cena
Rezerviranih 3

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-93%
Rezerviranih 3

Spletni SIJEM: 24 meditacij, 24 osebnih sporočil, reiki

Vsem, ki želijo odpustiti leto 2019 in uspešno postaviti leto 2020!