50 % popusta na sladko vročo čokolado, v kavarni MAKALONCA! Plačajte 1,20 € za pregrešno dobro vročo čokolado in uživajte v pogledu na praznično Ljubljano, v vrednosti 2,40 €.

1,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
2,40 €
-50%
Prihranek:
1,20 €
 
 

Za posladek vroča čokolada in za toplo vzdušje okrašena Ljubljana! Ste že pričeli z mrmranjem božičnih melodij in pripravami na množična praznična srečanja s prijatelji v centru mesta? Nadenite si kapo, zavijte se v šal, poiščite tople rokavičke in se odpravite na najbolj priljubljeno lokacijo, tik ob Ljubljanici - v Makalonco! Poleg najboljše družbe, praznične topline, ljubljanskih prazničnih  luči, vas bo dodatno ogrela še slastna in gosta vroča čokolada. Saj veste, da se ne morete upreti ne sladki in vroči razvadi ne najlepšemu mestu na svetu ;)

Kavarna Makalonca se nahaja v samem centru stare Ljubljane - natančneje na Hribarjevem nabrežju 19, ob Prešernovem trgu, pod lesenim mostom, ki vas vodi čez reko Ljubljanico. V kavarni vas bodo hitro in kvalitetno postregle prijazne natakarice in natakarji. V prijetnem ambinetu, na več kot privlačni lokaciji vam poleg vroče čokolade nudijo pestro ponudbo pijač in prigrizkov kot so: hladne in tople pijače, torte, toast in zelo okusen sladoled.  Prepustite se ambientu kavarne Makalonca in praznično okrašini Ljubljani.

Naj vas okusna vroča čokolada pogreje v mrzlih decemberskih dneh ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!