Romantične počitnice v dvoje! SUPER CENA za 4-dnevni oddih za 2 osebi v Aparthotelu CLUB VALA v Kampu Selce, v krasni uvali Slana: 3x nočitev v studio apartmaju + brezplačno koriščenje wellnessa (2 savni in jacuzzi) in fitnesa + posteljnina in brisače + končno čiščenje + parking!

Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Cudovit oddih v Aparthotelu CLUB VALA v Kampu Selce
Cudovit oddih v Aparthotelu CLUB VALA v Kampu Selce
Cudovit oddih v Aparthotelu CLUB VALA v Kampu Selce
Cudovit oddih v Aparthotelu CLUB VALA v Kampu Selce
Cudovit oddih v Aparthotelu CLUB VALA v Kampu Selce
103,20€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Kamp Selce - Uvala Slana
Kamp Selce je obdan z morjem na eni in gozdom na drugi strani, leži pa na začetku znane "sprehajalne poti zdravja". Področje slovi po mili sredozemski klimi ter bogati kulturi in zgodovinski tradiciji.
Kamp v uvali Slana je edinstven po svojem ustroju, saj sestoji iz kamp parcel (elektrika, voda, kanalizacija, bližina plaže in bazena), mobilnih hišk in namestitve v apart hotelu Club Vala, ki razpolaga s klasičnimi apartmaji, studio apartmaji in dvoposteljnimi sobami.

Vsebine
Plaže so primerne za otroke, v bližini pa je tudi pet friendly plaža. Znotraj kampa so trgovina, restavracija, spa in wellness center, fitnes center, bazen, 4 sanitarni vozli, brezplačno parkirišče, brezplačen wi-fi pa je na voljo v večjem delu kampa. Za vse goste, ki iščejo aktiven oddih, kamp ponuja možnost sproščenih sprehodov po crikveniški sprehajalni poti, potapljanje in kolesarjenje po kolesarskih poteh.
V restavraciji Old sailor House lahko vsak dan najdete okusen obrok (kosilo in večerjo). V restavraciji strežejo tudi kavo in pijačo, ambient pa je primeren tudi za skupine in otroke, na terasi pa lahko uživate v prijetnih poletnih večerih.

Aparthotel CLUB VALA sestoji iz 15 krasno opremljenih apartmajev. V hiši je 9 apartmajev 2+2 za dve osebi in z dvema pomožnima ležiščema, 3 apartmaji z dvoposteljno sobo za 2 osebi in 3 studii za 2 osebi. Vsi apartmaji so opremljeni s televizijo in klimo, vsebujejo kuhinjo, jedilnico in kopalnico (brisače). Apartmani 2+2 imajo pogled na morje, studio apartmaji (dvoposteljni) pa imajo pogled na kamp.

Selce je kraj na robu Kvarnerskega zaliva, v neposredni bližini Crikvenice. Slikovito, šarmantno mestece očara z naravnimi lepotami, kristalno čistim morjem in zrakom ter zanimivim kulturno-zgodovinskim izročilom mesta. Tam boste našli več kot 2 km peščene in betonirane plaže, skrite uvale in bogato ponudbo tradicionalnih specialitet in vrhunskih vin. Selce je popolna destinacija za vsakogar, ki želi okusiti blagodejnost Jadrana ter najti mir.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Popoln morski oddih v Resortu Belvedere 4* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

Čudovit wellness oddih v Hotelu Narcis 4* v Rabcu!

Opcija tudi za 1.maj!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

[FLASH SALE!] SPA & wellness oddih z zajtrkom v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Lopar, Rab, Hrvaška

Družinski oddih v mobilni hiški v San Marino Camping Resortu 4* na Rabu

Zabavne počitnice poleg veličastne peščene Rajske plaže, dolge 1500 m!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.