SUPER CENA za romantične 4-dnevne počitnice za 2 osebi na obali Blatnega jezera, v Villi Campana Siófok 3*: 3x nočitev z zajtrkom + wi-fi + steklenica penine + uporaba wellnessa v Jókai Villa Hotelu + popust na vstopnice za kopališče Galerius Bath Siófok!

Kuponi so unovčljivi do 30. 10. 2019! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Popoln oddih za 2 ob Blatnem jezeru
Popoln oddih za 2 ob Blatnem jezeru
Popoln oddih za 2 ob Blatnem jezeru
Popoln oddih za 2 ob Blatnem jezeru
Popoln oddih za 2 ob Blatnem jezeru
159,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Blatno jezero na Madžarskem ni le eno največjih jezer v Evropi, temveč tudi naravni paradiž, priljubljen predvsem pri tistih, ki prosti čas radi preživljajo na prostem in na vodi. Na sončnih obalah jezera je več mest, ki ponujajo možnosti za aktivno preživljanje dopusta. Idilično in prijazno mesto Siofok, ki je neke vrste glavno mesto področja okoli Blatnega jezera, je najbolj priljubljeno letovišče ob jezeru, pa tudi kraj, kjer lahko uživate tudi v nakupovanju in nočnih zabavah.
Blatno jezero pa ni priljubljeno le poleti, ko ga obišče veliko turistov z vse Evrope, ki uživajo v kopanju, deskanju na vodi in vrsti drugih športov, temveč tudi v drugih letnih časih, ko okolica jezera ponuja obilo možnosti za aktivno preživljanje dopusta, od pohodništva do jahanja.

Villa Campana je bila zgrajena konec 19. stoletja kot počitniška hiša in je v zadnjih več kot 100 letih zamenjala veliko lastnikov. Po letu 1947 je služila kot gostišče s prenočišči, kar je ostala vse do leta 2003. Pri renovaciji so se lastniki potrudili, da so ohranili njen izvirni značaj in stil.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

Čudovit wellness oddih v Hotelu Narcis 4* v Rabcu!

Opcija tudi za 1.maj!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Rovinj, Hrvaška

Krasen pomladni oddih v mobilnih hiškah v kampu Polari v Rovinju

Pomladni oddih v prelepem Rovinju! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!