Preživite prijetne dni v toplicah s kartami za kopanje! SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 osebi v apartmajih Rea: 2x nočitev + 3x 2 vstopnici za celodnevno kopanje v toplicah Sveti Martin + brezplačen dostop do interneta + brezplačno parkiranje!

Sproščen dopust čisto blizu odličnih toplic Sveti Martin! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Ocarljiv oddih v apartmajih Rea, v hrvaških toplicah
Ocarljiv oddih v apartmajih Rea, v hrvaških toplicah
Ocarljiv oddih v apartmajih Rea, v hrvaških toplicah
Ocarljiv oddih v apartmajih Rea, v hrvaških toplicah
88,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Edinstven kraj dobrega počutja za sprostitev in šport. Rezervirajte si svoj 3-dnevni oddih in se razvajajte v DVOJE v prečudoviti pokrajini na območju reke Mure. Moderen apartma, veliko možnosti za rekreacijo, idealen oddih v naravi in celodnevno kopanje v Termah Sveti Martin! Kar 3 CELODNEVNE vstopnice za TERME Sveti Martin za OBA!
Oddaljeni so cca 200 km od Ljubljane in samo 80 km od Maribora.

Apartmaji so lepo opremljeni ter vsebujejo veliko splanico, kompletno opremljeno kuhinjo, kopalnico ter teraso. Na voljo je tudi otroška posteljica ter klimatska naprava. V lepem vrtu z veliko cvetja boste našli kotiček pod soncem in v miru spili jutranjo kavico. Apartmaji se nahajajo v bližini term Sveti Martin. Povezani s sodobno cesto ob kateri teče tudi sprehajalna in kolesarska pot za bolj aktivne in športne tipe. Nnahajajo se tudi le 500 metrov stran od trgovin, pošte, lekarne, restavracij in kavarn.

SVETI MARTIN na MURI Leži na desnem bregu spodnjega toka reke Mure v dolini med severnim međimurskim hribovjem in reke Mure. Geografsko gledano je to najbolj severna Hrvaška občin (bližina slovenskega Ljutomera čez mejo). Območje je možno razdeliti na dva tipa: nižinsko in hribovito območje za katera je značilna zmerno sveže celinsko podnebje. Območje ob reki Muri je tudi razglašen za regionalni naravni park Mura - Drava z bogato floro in favno.
Mura je znana po svojih številnih mlinih, enega od teh so popolnoma rekonstruirali in je tudi znana turistična ogledniška točka

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Selce, Hrvaška

Pomladni oddih za 5 oseb v mobilnih hiškah z jacuzzijem v kampu Selce

Izjemne počitnice z razgledom na zaliv in otok Krk! ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novi Vinodolski, Hrvaška

Vrhunski oddih s polpenzionom v Wyndham Grand Novi Vinodolski Resortu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski Slide & Jump park v Avantura park Golte

Odpravite se na pustolovščino v Avantura park Golte, na 1.468 m! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!