Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-55%

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Naj bodo vaša besedila brez napak! - 55 % na lektoriranje 10 avtorskih strani (15.000 znakov brez presledkov)! Nalogo po končanem lektoriranju prejmete v 2 različicah!

Kuponi so unovčljivi vse do 31. 12. 2019! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi prevajanje 1 avtorske strani (1.500 znakov brez presledkov), za 9,90 €!

Lektoriranje besedila (10 avtorskih strani)
Lektoriranje besedila (10 avtorskih strani)
9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
22,00 €
-55%
Prihranek:
12,10 €
 
 

Kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog, doktorskih disertacij, člankov, knjig, priročnikov in drugih besedil.

Lektoriranje je natančen in strokoven  jezikovni pregled besedila ter odpravljanje pravopisnih, slovničnih in nenazadnje tudi tipkarskih napak.
Nalogo po končanem lektoriranju prejmete v dveh različicah – prva vsebuje vse popravke, druga pa je že pripravljena na tisk oziroma objavo.
Lektoriranje vedno opravimo v želenem in dogovorjenem roku. Čas lekture je odvisen od zahtevnosti naloge in obsega naročil. Če se vam mudi, se lahko dogovorimo tudi za krajši rok.

Prihodnost pripada izobraženim! Zato odprite vrata do znanj in novih priložnosti.  

IZVAJALEC:
Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije, predavateljica in mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s pisanjem strokovne in znanstvene literature in delom s študenti.

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI:
Ko sem napisal diplomsko nalogo nisem vedel, kako naprej do zagovora. Strah me je bilo, če bo v redu in kako naprej. Zaradi tega sem skoraj pol leta bil v psihični in časovni stiski. Sošolka, ki je uspešno končala študij mi je predlagala go. Zorico Zaklan. Pri tem podjetju sem našel vse na enem mestu: oblikovanje, lektoriranje, prevod povzetka in pripravo Power Point prezentacije. Potem sem hitro in uspešno diplomiral ter vpisal magisterij. Bojan   

Še enkrat iskrena hvala za podano znanje, izkušnje in usmeritve pri dokončanju diplome, saj je vse to preseglo moja pričakovanja. S pomočjo vaših lektorskih in oblikovnih popravkov sem uspešno diplomirala. Z veseljem bi se še enkrat obrnila na vas, saj me vaša energija in razgledanost navdušujeta in motivirata k iskanju še neraziskanega. Marinka

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Zasebni zakup wellnessa ZARJA

Razvajanje v dvoje!

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!