- 60 % na 55-minutni anti aging tretma s PEMF tehnologijo, ki deluje na vse celice v telesu: celična terapija (25 min) + posvet (30 min), v Centru zdravja Magnetera v Kranju! Naravni globinski anti aging wellness tretma za več energije, zdravja in vitalnosti!

Ena najučinkovitejših in telesu prijaznih, neinvazivnih naravnih metod iz sveta medicine in wellnessa! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi paket aging tretmajev s PEMF tehnologijo (4x + 1x GRATIS), za 79 €!

Anti ageing tretma s PEMF tehnologijo (55 min)
Anti ageing tretma s PEMF tehnologijo (55 min)
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-60%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Anti aging wellness tretma s PEMF tehnologijo upočasnjuje in zavira procese staranja organizma, ga obnavlja in zdravi obenem. Ta naravna metoda dosega izjemne rezultate in velja za eno najučinkovitejših v svetu medicine in wellnessa.  

Z modrostjo narave in znanjem modernih tehnologij lahko staranje organizma na naraven način upočasnimo ali pa celo odstranimo njegove vplive na naše telo. S spodbujanjem regenerativnih procesov v telesu lahko obnovimo celice, preprečimo njihov razpad in jim podaljšamo življensko dobo, ter ohranjamo maksimalno celično aktivnost do pozne starosti in s tem vitalnost celega telesa, kar pa se odraža tako na našem videzu in kot najpomembneje - na našem počutju.

Ključni učinki celične terapije:
- regeneracija telesa
- samozdravljenje telesa
- razstrupljanje telesa
- obnova celic
- daljšanje življenske dobe celic
- sprostitveni anti-stresni učinek
- povečanje telesne energije
- protibolečinski učinek
- izboljšanje telesnih zmogljivosti in funkcij.

Delovanje:
Celična terapija je izjemno prijetna in deluje neinvazivno ter globinsko na vse celice našega telesa. Njene učinke občutimo lahko že takoj, saj v telesu spodbuja procese regeneracije in razstrupljanja organizma, nivo energije in kisika v celicah se poveča, harmonizira se živčni sistem ter hormonske žleze in vsi ostali procesi, ki vračajo telo v svoje izvorno stanje vitalnosti, maksimalne funkcionalnosti in samozdravljenja. S tem se upočasnijo procesi staranja in razpada celic, spodbudi se njihova obnova in delovanje, ter pospešeno rojstvo novih celic.  

Možni stranski pojavi:
Terapija nima negativnih stranskih učinkov, lahko pa se pojavi odziv telesa na zdravilne učinke terapije, ki samo kažejo na njeno delovanje v telesu in točke intenzivnejšega samozdravljenja.  

Opozorilo:
Terapije se ne izvajajo (kontraindikacije) v času nosečnosti, pri epilepsiji in pri ljudeh s srčnimi spodbujevalniki.

CENTER ZDRAVJA MAGNETERA
V Magneteri so specializirani na področju celične terapije PEMF, ki aktivno upočasnjuje in zavira procese staranja organizma, ga obnavlja in zdravi obenem. S to naravno metodo, ki velja za eno najučinkovitejših v svetu medicine in wellnessa in dosega izjemne rezultate po vsem svetu, se organizem obnavlja v samem jedru - vsaki celici telesa. S tem se ohranja njegovo optimal- no delovanje in vitalnost, ter obenem preprečuje morebitne težave, ki se pojavljajo v modernem času in starosti. Njene zdravilne lastnosti jo postavljajo v sam vrh novodobnega zdravljenja telesa in je redna spremljevalka dosežkov vrhunskih športnikov in številnih uspešnih in vitalnih ljudi po vsem svetu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-53%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Kombinirana masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!