Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-70%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

- 70 % na odličen paket TKM za 2 osebi: 1x diagnostični pregled (30 min) + 2x terapija na podlagi diagnoze (60-minutna akupunktura ALI 30-minutna tuina masaža) + 1x GRATIS diagnostični pregled (30 min), pri specialistu tradicionalne kitajske medicine dr. Chen Shanu!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

36,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-70%
Prihranek:
84,00 €
 
 

Podarite si pot do boljšega in zdravega življenja!

Diagnostični pregled
Diagnostični pregled je najpopolnejša preventiva pred boleznijo. Zdravje posameznika je namreč najpomembnejše, zato vam bo zdravnik opravil celostni preventivni pregled (tip pulza, pregled jezika, postavljanje vprašanj, pregled izvidov,…). Na podlagi opisa težav, tipa pulza in pregleda jezika zdravnik postavi diagnozo in predlaga postopek zdravljenja (pri tem predlaga zdravljenje v obliki akupunkture ali tuina masaže).

Akupunktura
Akupunktura je ena izmed najbolj poznanih in razširjenih metod zdravljenja v tradicionalni kitajski medicini. Po svetu je poznana kot varna in zanesljiva oblika zdravljenja, od leta 1979 pa jo priporoča in priznava tudi Svetovna zdravstvena organizacija (WHO). V Aziji se akupunktura uporablja že več kot 2000 let za zdravljenje najrazličnejših bolezni kot tudi za lajšanje bolečin.
Zdravnik jo izvaja z različnimi tehnikami vbadanja posebnih tankih igel po telesnih kanalih, imenovanih meridiani, preko katerih potuje življenjska energija Qi (izgovori či), poznana tudi pod imenom biopotencial ali bioenergija.

Tuina masaža
Tuina je starodavna oblika terapevtske masaže, ki je nastala pred več kot štirimi tisočletji na Kitajskem. Pri masaži tuina zdravnik uporablja svoje roke, da delujejo na pacientovi površini telesa, poškodovanem območju, mestu nelagodja, določeni akupunkturni točki ali mestu bolečine ter uporabijo tradicionalne kitajske masažne tehnike, da prečistijo meridiane in spodbujajo krvni obtok. Pomagajo lajšati bolečine, odpraviti slabi qi in popraviti ravnovesje med yinom in yangom. Tuina deli človeško telo na šest delov: glavo, roke, prsni koš, trebuh, noge, hrbet, zadnjico in zadnjo stran nog. Osredotoča se na masažo meridianov in akupunkturnih točk.
Masaža lahko deluje tudi preventivno, saj boljša cirkulacija pomeni boljši imunski sistem. Pogosto se uporablja za zdravljenje poškodb hrbta, ki nastanejo zaradi obremenitev ali nepravilnih gibov, za zdravljenje nategnjenih mišic, vnetja vezi, mišic in živcev, revmatizma in artritisa. Priporočljiva je za zdravljenje zvinov in drugih športnih poškodb. Masaža vključuje tudi akupresuro, tehniko, pri kateri s prsti pritiskamo na določene akupresurne točke na meridianih. Masažo lahko uporabljamo za lajšanje simptomov pri trajnih bolečinah. 
Pri tuina masaži zdravnik gnete in pritiska različne točke na telesu. Bolniku se ni treba sleči, med terapijo je oblečen in/ali prekrit z rjuho, razen ko zdravnik doda vakuumske kozarce (ventuze). Bolnik sedi na stolu ali leži na masažni mizi, terapevt pa pritiska in obdeluje mehka tkiva.

O zdravniku
Dr. Shan Chen je specialist za tradicionalno kitajsko medicino in tuina masažo. Izobraževal se je na Kitajskem, v mestu Chengdu in tam opravljal tudi pripravništvo, ter zatem začel na tem področju delati. Pred tremi leti se je preselil v Slovenijo, kjer je začel delati kot zdravnik TKM, pred kratkim pa je odprl svojo ordinacijo in tako začel pomagati še večim ljudem. Dr. Shan Chen je v svojih dolgoletnih delovnih izkušnjah pomagal že ogromno pacientom z različnimi težavami: bolečine v vratu ali na drugih delih telesa, vrtoglavice, zanositev, astma, poškodbe mišic, težave s prostato...Pri zdravljenju uporablja akupunkturo, moksibustijo, zelišča, elektrostimulacijo ali masažo tuina. Točen načrt zdravljenja poda po opravljenem diagnostičnem pregledu, ki se opravi ob prvem obisku.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-53%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Kombinirana masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!