- 72 % na bon v vrednosti 920 € za povečanje prsi v Polikliniki Arcadia v Daruvarju: povečanje prsi + splošna anestezija + 24-urno bivanje na Polikliniki + prva pooperativna kontrola v 7 dneh po posegu na Polikliniki Arcadia!

Takoj plačate le kupon 1nadan, 256 €. Doplačilo, 2.299 € do akcijske cene 2.555 € (polna cena storitve znaša 3.475 €), pa poravnate v sami ordinaciji.

Poliklinika Arcadia
Poliklinika Arcadia
256,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
920,00 €
-72%
Prihranek:
664,00 €
 
 

Dojke so simbol ženstvenosti skozi celotno človeško zgodovino. Specifične estetske preference so se skozi čas in prostor spreminjale, a so lepo oblikovane in primerno polne prsi vedno znak lepote.
Ženske se za povečanje dojk odločajo iz različnih razlogov, zato ker imajo občutek, da so premajhne, neenake ali asimetrične, ker bi želele doseči velikost po dojenju ali večji izgubi telesne teže, zaradi abnormalnega razvoja dojk (npr. tuberozne dojke) in za rekonstrukcijo dojke po predhodnem kirurškem posegu.

Več o posegu, pripravah nanj, rezultatih in druge informacije o povečanju dojk preberite tukaj.

Poseg izvaja mr. sc.Bojan Ignatovski, dr. med. Preberite njegov življenjepis.
Več o sodelavcih Poliklinike preberite na povezavo o medicinskem osebju.

Poliklinika Arcadia je prva ordinacija za estetsko kirurgijo na področju Republike Hrvaške.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-54%
Rezerviranih 22

Tečaj za voditelja čolna

Celovit 16-urni tečaj vključuje: celovita predavanja, praktične vaje in obravnavo pomembnih izpitnih vprašanj. S posebnim pristopom predstavlja optimalno rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln (gumenjak, gliser ali jadrnica). Lahko ga opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto in Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

Super cena
Rezerviranih 412

Kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-57%
Rezerviranih 72

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: 3 popoldneve predavanj, praktičnih vaj in primerov iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v 9 mestih po vsej Sloveniji.

-55%
Rezerviranih 3

Tečaj za voditelja čolna

Edina uradna literatura v Sloveniji in edinstvena vrhunska izvedba, pod vodstvom profesionalnega skiperja s preko 20 let prakse na vseh morjih in preko 10 let izkušenj v izobraževanju!

-50%
Rezerviranih 4

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Rezerviranih 1

Vožnja s čolnom (20 min)

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije: NAJEM ČOLNA, ROMANTIČNI IZLET, VOŽNJA S TUBO, VOŽNJA Z WAKEBOARDOM ali SMUČANJE, ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!