Naraven način regeneracije telesa! - 50 % na vrhunsko 30-minutno Bioptron svetlobno barvno terapijo za stimulacijo obnavljanja kože in podkožnih tkiv, v masažnem studiu Bisernica!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 45-minutno Bioptron svetlobno barvno ČAKRA terapijo za 22 €!

Bioptron svetlobno barvna terapija (30 min)
Bioptron svetlobno barvna terapija (30 min)
15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Bioptron sistem svetlobne terapije stimulira obnavljanje kože in podkožnih tkiv: akne in ogrci, rane, udarnine, herpes, poškodbe mišic, opekline. Vaša koža je vaše prvo ogledalo.   
Svetlobna terapija BIOPTRON deluje na naraven način s podpiranjem regenerativne zmogljivosti telesa in tako pomaga telesu pri sproščanju lastnega zdravilnega potenciala. Po domače bi lahko rekli, da je to nekakšen bioenergetik na elektriko. Uporaba svetlobe BIOPTRON kot terapevtsko orodje je zelo razširjeno tudi v rehabilitacijskih centrih in pri fizioterapevtih. S svetlobno terapijo podpremo fiziološke in psihološke spremembe pri ljudeh. Poleg terapevtske (rumene) leče, ki jo usmerimo na obolelo mesto, uporabimo še lečo v barvi čakre, ki je odgovorna za oboleli predel, nato še lečo v barvi indigo - to je barva čelne čakre, ki je povezana s centrom v možganih, ki obnavlja tkiva.

Kaj BIOPTRON svetlobna terapija nudi:  
- zdravljenje aken in ogrcev
- zdravljenje raznih izpuščajev
- pomoč pri obnovi kože pri herpesu, dermatitisu in luskavici
- hitrejša regeneracija ob telesnih naporih
- hitrejša regeneracija po poškodbah (zvini, izpahi, zlomi)
- lajšanje bolečin v sklepih in mišicah
- dodatna podpora pri težavah kože (akne, izpuščaji, psoriaza)
- hitrejše celjenje ran, opeklin in preležanin 
- blaži sindrom kronične utrujenosti
- zmanjšuje povečano potreba po spancu
- celjenje ran po operacijah.

DELOVANJE
Bioptron je medicinska naprava, izdelana na podlagi raziskav švicarskih znanstvenikov, s katero lajšamo in zdravimo različne vrste bolezenskih stanj, bolečine in izvajamo rehabilitacijo po poškodbah in kožne spremembe. Svetlobna terapija ima fotobiološki učinek, kar pomeni, da informacijsko vpliva na molekule biološko aktivnih snovi. Te absorbirajo svetlobo ter prenašajo energijo in informacije na druge molekule, ki svetlobe ne morejo absorbirati. Tako se aktivirajo celične funkcije ter pospešuje celična presnova in obnavljanje celic. Pri terapiji z Bioptronom ne prihaja do stranskih učinkov in je popolnoma neškodljiva, ker ne seva, ampak samo greje z določeno barvo. Bioptron se uporablja kot biostimulator celic, ker stimulira svetlobno občutljive medcelične strukture in molekule. Svetloba BIOPTRONa je popolnoma neškodljiva iz vidnih in infrardečih žarkov, ki delujejo 1 – 2 cm pod površino kože. Svetloba spodbuja regeneracijo telesa in kože ter pospešuje celjenje ran. Svetlobna terapija BIOPTRON stimulira in modulira obnavljanje in regeneracijo, kakor tudi procese človeškega obrambnega sistema. Svetlobna terapija BIOPTRON je postala sprejeta kot nova oblika zdravljenja pri preprečevanju, terapiji in rehabilitaciji različnih medicinskih indikacij kot so zdravljenje aken, herpesa, dermatitisa, luskavice, alergije, zdravljenje infekcijskih obolenj, poškodb in operacijskih posegov.

Kako poteka:
- svetlobna terapija obolelega oz. poškodovanega mesta z rumeno terapevtsko svetlobo 
- svetlobna terapija v barvi čakre, kjer je obolelo mesto
- indigo svetlobna terapija za spodbujanje regeneracije v živčnih povezav
Klient med terapijo leži oziroma sedi. 

Bioptron barvno terapijo čaker lahko kombinirate še z drugimi terapijami: Diamond Shield Zapper terapija, Bioptron svetlobna terapija in UVB fototerapija ter masaža in iVitalis sprostitvene tehnikami. Masaža in iVitalis sprostitvene tehnike naredijo telo bolj propustno, da svetloba lažje prodre v tkiva in jih regenerira.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-53%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Kombinirana masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!