Izboljšajte svoje dihanje! - 55 % na izjemno 105-minutno Nasya masažo za čiščenje in sprostitev dihalnih poti (masaža hrbta, vratu in obraza, ogrevanje predela obraza in vdihovanje zeliščnih pripravkov), v masažnem studiu Bisernica!

Odpravite težave z vnetjem sinusov, prehladom, alergijskemu nahodu, nabiranjem sluzi v dihalih ter smrčanjem!

45,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-55%
Prihranek:
55,00 €
 
 

Nasya - masaža in sprostitev dihalnih poti proti vnetjem sinusov, pogostim nahodnim obolenjem, prehladom, alergijskemu nahodu, nabiranju sluzi v dihalih, proti smrčanju   Izboljšajte svoje dihanje.

NASYA (čiščenje in sprostitev nosnih poti) je starodaven postopek čiščenja nosnih poti in sinusov s pomočjo masaže, zeliščnih izparkov in olj. Po uspešno izvedenem Nasyja tretmaju so odstranjeni toksini (strupi) iz sinusov, nosno tkivo pa se nahrani. Po postopku občutimo olajšanje v predelu glave in čistost zaznavanja čutilnih organov. Dihanje postane čisto in neovirano. Izboljša se sposobnost voha. Nasya je odlična pri vnetju sinusov, pogostih prehladnih obolenjih, alergijskem nahodu, nabiranju sluzi v dihalih, pri kroničnem sinusitisu, glavobolih, boleznih grla, vnetju drugih delov sluznice (katar), težavah z glasom (glasilkami), očesnih boleznih, pa tudi proti smrčanju… Ker sta nosnici kanal do možganov, se s sproščanjem dihalnih pomaga tudi pri stanjih kot so meglen občutek v glavi, težave s spominom, nespečnost, migrene in epilepsija.  

Kaj dobite - koristi, ki jih prinese:
- Zmanjša se dovzetnost za prehladna obolenja
- Pomaga proti vnetjem sinusov
- Lažje dihate - izboljša se pretok zraka skozi nosno votlino
- Napetosti v predelu vratu in glavi se sprostijo
- Lažje zaspite in spite golobje
- Zmanjša se alergijski nahod (seneni nahod) in blaži druge alergijske simptome
- Glavoboli se zmanjšujejo
- Hormoni postanejo bolj uravnovešeni
- Poveča se jasnost uma in čustev
- Odpravlja hripavost in težave z glasom
- Izostri čute: vid, sluh, voh in okus
- Sprostijo se napetosti v očeh
- Suhe oči ponovno dobijo tekočino
- Odpravlja smrčanje.

DELOVANJE
Sprostitev dihalnih poti z masažo omogoča hlapom zeliščnih pripravkov in oljem, da hitro vstopijo v celotno telo preko dihanja. Z dihanjem telo odstranjuje toksine, zeliščni hlapi in olja te toksine pomagajo vezati na sluz, zato se količina sluzi tekom tretmaja poveča in sprosti iz telesa. Tako postane telo lahkotnejše in manj obremenjeno s toksini, kar ima za posledico boljše počutje, sproščenost in zdravje. V nosu se nahaja tudi edini živec, ki iz možganskega debla pride na površje telesa-to je olfaktorni (vohalni) živec. Preko njega zeliščni pripravki delujejo tudi na možgane in imajo pomirjevalni učinek.   

Potek
- masaža hrbta in vratu
- masaža obraza
- ogrevanje predela obraza
- vdihavanje zelišč

Nasyo lahko kombinirate še z drugimi terapijami: Diamond Shield Zapper terapija, Bioptron barvna terapija čaker, Bioptron svetlobna terapija in UVB fototerapija ter masaža in iVitalis sprostitvene tehnikame. Masaža in iVitalis sprostitvene tehnike relaksirajo telo, da svetloba lažje prodre v tkiva in jih regenerira.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-50%
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Strokovno servisiranje, praznjenje, čiščenje in polnjenje klimatske naprave

Poskrbite za vašega jeklenega konjička in svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!