- 50 % na 4-urno animacijo in varstvo otrok na poroki ali drugem slavju za do 15 otrok, po vsej Sloveniji (potni stroški vključeni): vodena animacija z animatorkama + material za ustvarjanje + napihljiv grad + foto utrinki otroških dejavnosti + presenečenje za mladoporočenca!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije animacije in varstva otrok, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 18. 5. 2019!

Animacija in varstvo do 15 otrok (4 ure)
Animacija in varstvo do 15 otrok (4 ure)
100,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
200,00 €
-50%
Prihranek:
100,00 €
 
 

Priredite tudi otrokom pravo slavje! Olajšajte si organizacijo svoje poroke. Zaupajte jim otroke svatov in uživajte v slavju! Kupon velja tudi za druga slavja: rojstni dan, god, krst, obletnica, družinsko ali poslovno srečanje.

Uporabljate lahko napihljiv grad s toboganom, blazine, vse igrače, pripomočke ... V družbi vzgojiteljic otroci uživajo, pri njih se ne bodo le zabavali in skakali, temveč se učili plesati in peti, da bo vse manj stresa..

ANIMACIJA OTROK NA POROKI (ALI NA DRUGEM DOGODKU)
Poroka je za mladoporočenca pomemben, nepozaben in romantičen dogodek. Naj bo nepozabno doživetje tudi za najmanjše povabljene goste - otroke. Zakaj bi otroci ostali doma, ko pa lahko s svojim vrvežem obogatijo slavje. Ekipa Tim Sloge poskrbi za varstvo in animacijo otrok vseh starosti, starši pa lahko brezskrbno uživajo v slavju. Z njimi se otroci ne bodo dolgočasili, saj jih znajo pritegniti in povezati med seboj. Otroci pa ne bodo le skakali, plesali in peli. Skozi igrivost se bodo učili vrednot in gradili zdrave odnose.

Ponudba aktivnosti za otroke na porokah:
- ustvarjalne delavnice
- branje in uprizarjanje pravljic, poučni skeči
- vesele družabne in športne igre
- poslikavo obraza
- plesne in pevske animacije
- karaoke

Dejavnosti priredijo starosti in velikosti skupine otrok, razpoložljivemu prostoru (v notranjih prostorih, na prostem) in željam mladoporočencev. Priporočajo, da imajo na poročnem slavju otroci ločen prostor zase, v bližini prostora za odrasle.
V ponudbo je vključeno (vse prinesejo s seboj):
- Vodena animacija, prisotnost vsaj dveh animatork.
- Material za ustvarjanje.
- Športni rekviziti, družabne igre, igrače za različne starosti.
- Tehnični pripomočki: CD-player, zvočniki, računalnik, glasbene zgoščenke in risanke.
- Postavitev napihljivega gradu (če prostor omogoča).  

Po dogovoru poskrbijo tudi za:
- Prenosne otroške ležalnike, blazine.
- Nočno varstvo (z doplačilom).

Tim Sloge - otroška hiša slavja, kreativnosti in učenja vrednot
Ekipa srčnih deklet z entuziazmom, ki prinašamo veselje, vedrino in živahno živost življenja. Naša vizija je razbremeniti današnje zaposlene starše, tako da nam lahko zaupajo otroka, ki pri nas uživa na varnem, sprosti svojo energijo in ustvarjalnost. S pomočjo maskote Angelice Vere malčki osvajajo koristne vsebine za življenje, se učijo socializacije in solidarnosti. Razvijamo uživanje v ustvarjalnosti in komunikaciji ter obujamo medčloveške vrednote, gradimo mostove med starejšimi in mlajšimi za dialog, sodelovanje v ekipi. Ponujamo učno pomoč in inštrukcije, kreativne delavnice, igranje pravljic, učenje tujega jezika (tečaji italijanščine), risanja, plesa, petja … Organiziramo otroška rojstnodnevna slavja in počitniške dejavnosti (ustvarjalne delavnice, kolonije, tabore) za posameznike in podjetja. Za zaposlene ljudi, ki veliko sedijo, imamo energetske vaje – rekreativna vadba za vse generacije. Pečat naših dejavnosti sta pozitivnost in plemenitost, zato smo avgusta 2015 z zbranimi donatorskimi sredstvi organizirale letovanje v Baški za 60 otrok iz socialno ogroženih družin. Lani pa smo sodelovale pri organizaciji dobrodelnega letovanja za 100 socialno šibkih otrok v Strunjanu z Društvom Plemenitosti.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-53%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Kombinirana masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!