Dogodivščina, kot je še ni bilo – nepozabno doživetje za par ali družbo – najboljša ideja za darilo! SUPER CENA za obisk nove sobe pobega v Ljubljani – Vrnitev Nikole Tesle za skupino od 2 do 6 oseb!

Ste pripravljeni na resnico, ki je bila skrita vse od uradne smrti svetovnega veleuma tretjega tisočletja? V edinstveni sobi pobega NIKOLE TESLE jo lahko z nekaj timskega dela razkrijete.

Obisk sobe pobega v Kamniku
Obisk sobe pobega v Kamniku
Obisk sobe pobega v Kamniku
45,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Tesla Escape Room
Ste pripravljeni na resnico, ki je bila skrita vse od uradne smrti svetovnega veleuma tretjega tisočletja?
V edinstveni sobi pobega NIKOLE TESLE jo lahko z nekaj timskega dela razkrijete. Samo v Ljubljani! 


Ameriški FBI je ob smrti Nikole Tesle zapečatil večino njegovih dokumentov, kot razlog za to pa so navedli nacionalno varnost. 
A pred nedavnim so končno odpečatili številne TOP-SECRET dokumente, povezane z Nikolo Teslo, ki so bili odvzeti po smrti veleuma tretjega tisočletja. Del odpečatenih dokumentov razkrivamo tudi v Energy Escape Room v Ljubljani.
Da, prav ste prebrali, v naši sobi pobega vas poleg nepozabne avanture čaka tudi vpogled v večdesetletno skrivnost Nikole Tesle, ki jo boste razkrili takoj, ko rešite vse izzive, ki smo jih pripravili za vas.
Kolesje časovnega stroja se je znova zavrtelo, zato je čas, da razkrijemo skrivnosti velikega uma, ki jih svet še ni videl. A pozor, tokrat se nam obeta prav posebna revolucija! Ne le, da se v našem času razvijajo nekateri najmogočnejši preizkusi, ki jih je NIKOLA TESLA napovedal za prihodnost, če boste dovolj hitri, vam ga morda uspe privabiti v sedanjost. 
Kako vam to lahko uspe? Razkrivamo v novi sobi pobega, kjer vas čakajo nove, izzivov polne dogodivščine!

O Nikoli Tesli

Teslo imajo mnogi za največjega izumitelja vseh časov, in sicer za to, ker je v resnici izumil veliko več, kot si mislimo. Dela tega velikana znanosti so si namreč prepogosto prisvajali drugi bodisi zato ker se mu kakega izuma ni zdelo smiselno patentirati, saj je bil ta le eden od manjkajočih delov, ki ga je potreboval za določanje celotnega projekta, bodisi ker večino svojih briljantnih in skoraj znanstveno-fantastičnih zamisli in načrtov zaradi pomanjkanja denarja ni nikoli dokončal.
Veliko naprav, ki jih uporabljamo danes, temelji na njegovih raziskovanjih in patentih: radio, rentgenske žarke, mikrovalovna pečica, radar, sistem daljinskega upravljanja, transformatorji, brezžični prenos energije, superprevodnost, elektroterapija, detektor laži, hladilnik, svetlobni učinki, aparat za pridobivanje ozona, laser, avtomatsko upravljanje sistemov, roboti, navigacijski sistem, poceni atomske ročne ure, neprebojni energijski zid ... Zadnji patent je dobil za letalo, ki je bilo mišljeno tudi kot helikopter.
Zanimivo je, da so bili raziskovalci sodobne računalniške opreme v drugi polovici 20. stoletja, ko so želeli priglasiti patente s tega področja, večkrat presenečeni ob ugotovitvi, da je Tesla veliko izumov že priglasil.

Nepozabno doživetje za vsakogar!

- Zabavno darilo za družbo ali vso družino!
- Najboljši način za praznovanje rojstnega dne!
- Odlična ideja za deževne dni!
- Ena ura brezskrbnega raziskovanja!
- Inovativen teambuilding za podjetja!

Escape room ali soba pobega

Escape room ali soba pobega predstavlja interaktivno igro (po vzoru računalniških igric), ki je postavljena v realen čas in prostor. Nahajate se v zaklenjeni sobi s skupino prijateljev, sodelavcev, sorodnikov ali s partnerjem, ki ste si jih sami izbrali, vaš cilj pa je, da v 60 minutah skupaj rešite vse uganke, poiščete ključe in pridete ven iz sobe. Mi smo poskrbeli, da vam v sobi ne bo dolgčas, saj boste to uro dobro porabili za reševanje logičnih ugank in zanimivih zapletov. Za uspešno reševanje boste nagrajeni s ključi in izvirnimi rešitvami skozi celo igro. Seveda smo poskrbeli tudi za to, da vas bomo ves čas budno spremljali in v primeru, da se vam bo kje »zataknilo« bomo z namigi poskrbeli, da boste lahko pravočasno prišli iz sobe.


Morda pa vam lahko spodnji video posnetek pomaga, da boste lahko rešili eno od številnih ugank, ki vas čakajo v sobi? Preverite!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Zasebni zakup wellnessa ZARJA

Razvajanje v dvoje!

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!