SUPER CENA za 6-dnevno potovanje po Zlatem trikotniku v Indiji: 5x nočitev z zajtrkom + prevoz z letališča + klimatiziran avto z voznikom + angleško govoreči vodnik za Delhi, Agro in Jaipur + jahanje na slonu v palači Amber + vožnja s tongo v Agri + vožnja z rikšo v Delhiju!

Nepozabno doživetje v deželi z burno in pisano zgodovino in sedanjostjo!

6-dnevn potovanje po Zlatem trikotniku v Indiji
6-dnevn potovanje po Zlatem trikotniku v Indiji
6-dnevn potovanje po Zlatem trikotniku v Indiji
6-dnevn potovanje po Zlatem trikotniku v Indiji
6-dnevn potovanje po Zlatem trikotniku v Indiji
262,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Izlet po Zlatem trikotniku obiskovalcem razkrije globino kulture in zabave, ki močno presega njegovo velikost. Oglejte si solzo ljubezni, Taj Mahal, symbol ljubezni in kraj svetovne zgodovinske dediščine osupne prav vsakega obiskovalca. Poleg Taj Mahala, Rdeče trdnjave in Qutub Minarja v Delhiju si boste ogledali še palačo v Amberju, mestno palačo in palačo Vetra v Jaipurju. V Delhiju se boste po starih ulicah zapeljali z rikšo in tako mesto raziskali kot pravi Indijci.

1. dan: New Delhi (prihod)
Prihod na letališče v New Delhiju. Srečanje s predstavnikom, ki vas bo odpeljal v hotel.
Delhi je glavno mesto Indije, ki pa ni le mesto, temveč knjiga, ki pripoveduje zgodovino Indije. Zgrajeno in uničeno je bilo kar sedemkrat in je bilo priča številnim dogodkom, ki so pisali pestro indijsko zgodovino. Mesto je sedemkrat preživelo ponovno gradnjo. Kot glavno mesto Indije je Delhi administrativni sedež države, njegovi spomeniki pa pričajo o njegovi dolgi zgodovini. Te ikone so priča veličastne preteklosti in hkrati turistične atrakcije.
Prost preostanek dneva in nočitev v hotelu v Delhiju.

2. dan: New Delhi
Zjutraj po zajtrku odhod na voden ogled Delhija. Glavno mesto Indije je pravi odraz stare in nove Indije. Jutro boste začeli z ogledom New Delhija, natančneje z Indijskimi vrati, sledil bo ogled parlamenta in centra Connaught Place. New Delhi je spoj mogulske, hindujske in britanske Indije. Duhovna izkušnja se bo začela z obiskom slavnega lotusovega in Krišnovega (Iskcon) templja, sledi pa je ogled Rdeče trdnjave v Delhiju (ta je ob ponedeljkih zaprta). Uživali boste v vožnji z rikšo po starem Delhiju in si ogledali Qutub Minar – neverjeten minaret, ki se vzpenja kar 102 metra v nebo, Raj Ghat (spomenik Mahatmi Gandhiju) in in mošejo Jama Masjid. Preostanek dneva prosto in nočive v hotelu v Delhiju.

3. dan: New Delhi - Agra (220 km/4 h)
Zjutraj odjava iz hotela in vožnja do Agre. Ob prihodu prijava v hotel. Kasneje ogled trdnjave v Agri, ki leži ob reki Yamuna. Zgradil jo je Akbar, med leti 1565 in 1573. Trdnjavo so zasedal in dograjevali Akbar, Jahangir in Shah Jahan. Sledi obisk grobnice Itmada Daulaha in svetovno znanega Taj Mahala (zaprt ob petkih), enega od 7 svetovnih čudes, ki ga je zgradil mogulski vladar Shah Jahan v spomin na svojo ženo Mumtaz Mahal. Večer prosto, nočitev.

4. dan: Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur (260 km/6 h)
Po zajtrku vožnja do Jaipurja. Na poti ogled mesta Fatehpur Sikri, ki je danes zaradi pomanjkanja vode zapuščeno, včasih pa je bilo glavno mesto kralja Akbarja. Ob prihodu v Jaipur prijava v hotel. Večer prosto, nočitev.

5. dan: Jaipur
Zjutraj ekskurzija v trdnjavo v Amberju, kjer boste izkusili ježo na slonu. Trdnjava v Amberju je klasična radžastanska palača na hribu z velikim obzidjem in stražnimi stolpi. Popoldne boste lahko uživali v ogledu mesta, ki vključuje ogled mestne palače, nekdanje kraljeve residence, katere del je danes prirejen v muzej, palače Hawa Mahal, Jantar Mantarja, Vodne palače idr. Nočitev v hotelu.

6.dan: Jaipur - Delhi (odhod, 265 km,5-6 h vožnje)
Po zajtrku odjava iz hotela in vožnja v Delhi, sledi prevoz na letališče za pot domov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Pariz, Francija

5-dnevni izlet v romantični Pariz z M&M Turist!

Doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... in po želji tudi Versailles ter Eurodisney (z doplačilom). Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2024!

Super cena
Oseb: 1
Salzkammergut, Bad Ischl, Avstrija

1-dnevni izlet v Salzkammergut in Bad Ischl, evropsko prestolnico kulture 2024

Slikovito območje alpskih jezer, globoko vrezanih dolin, gričev in razgibanih gorovij, ki se dvigajo visoko na skoraj 3000 metrov!

Super cena
Oseb: 1
Verona in Gardsko jezero, Italija

Romantična Verona in mesteca ob Gardskem jezeru z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Italija

Nepozaben 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v pomladni Gardaland z vključeno vstopnico!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
San Marino, Italija

San Marino, Rimini & Bologna z goHolidays!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI!

Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko.