Poskrbite za dobro počutje! - 50 % na odličen paket prehranskih dopolnil: naravni pegasti badelj v semenu (500 g), za naravno čiščenje telesa + OMEGA 3-6-9 iz kvalitetnega ribjega, boragovega in lanenega olja (120 kapsul)! Poštnina je brezplačna!

Pegasti badelj prispeva k razstrupljevalnem potencialu jeter, OMEGA 3-6-9 pa vsebuje esencialne omega maščobne kisline, ki izboljšajo fizično učinkovitost vašega telesa!

13,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
26,00 €
-50%
Prihranek:
13,00 €
 
 

Naravni pegasti badelj v semenu (500 g)

Popolnoma naravno 
prehransko dopolnilo, ki odlično prispeva k zaščiti jeter!

Pegasti badelj (Silybum marianum) je zdravilna rastlina, ki se uporablja za pripravo zdravilnih pripravkov. Plod vsebuje visoko vsebnost vlaknin in beljakovin, ter različnih flavonoidov, ki jih s skupnim imenom imenujemo silimarin. Med njimi so za zdravilne učinke najpomembnejši silibilin, silikristin in silidianin. Te spojine delujejo ugodno na delovanje jeter, zato se izvlečki iz plodu pegastega badlja uporabljajo pri preprečevanju in lajšanju jetrnih obolenj (npr. hepatitis, ciroza jeter, zastrupitve).

Uporaba: seme zmeljite v prah. Prah lahko dodamo v solate, parjeno zelenjavo, muesli ali pecivo. Lahko služi tudi kot pivo: zmešamo 1 čajno žličko prahu s kozarcem vroče vode in počasi segrejemo do vrelišča. Kuhamo, pokrito, pri nizki temperaturi približno 5-10 minut. Pustimo 15 minut in nato precedimo in postrežemo.
OPOZORILO: semenu pegastega badlja naj izogibajo doječe mamice in nosečnice. Pegasti badelj ima lahko odvajalni učinek.
Sestavine: 100 % semena pegastega badlja.
Podatke o hranilni vrednosti izdelka si lahko ogledate TUKAJ.

OMEGA 3 6 9 (120 kapsul)
OMEGA 3-6-9 je mešanica mono- in polinenasičenih maščobnih kislin, pridobljenih iz najbolj dragocenih naravnih virov. OMEGA 3-6-9 vsebuje esencialne maščobne kisline  iz družin omega-3 in omega-6, ki telo ne more sintetizirati in jih je treba dodajati v dnevno prehrano. Aktivne sestavine podpirajo funkcije kardiovaskularnega, živčnega in hormonskega sistema ter zagotavljajo pravilen potek presnovnih procesov. OMEGA 3-6-9 vsebuje esencialne omega maščobne kisline, ki izboljšajo fizično učinkovitost vašega telesa in pospešujejo postopke okrevanja po fizičnem naporu.

Esencialne maščobne kisline imajo številne življensko pomembne naloge: so strukturni element celičnih membran, so pomemben element pri nastanku hormonom podobnih snovi, ki v organizmu skrbijo za nemoten potek najrazličnejših pomembnih funkcij, nujne so za presnovo v maščobah topnih vitaminov (A, D, E in K); pozitivno vplivajo na hitrost presnove – metabolizma, ščitijo mišično tkivo pred razgradnjo, delujejo kot antioksidanti, uravnavajo delovanje hormona inzulina, vplivajo na spomin in učenje, uravnavajo očesni pritisk, uravnavajo gladko mišičevje in avtonomne reflekse, uravnavajo hitrost delitve celic, pomagajo pri transportu kisika od rdečih krvnih celic do tkiv, nasičene maščobe v krvnem obtoku ohranjajo mobilne, pomagajo pri normalnem delvanju ledvic, onemogočajo medsebojno lepljenje krvnih celic in s tem zmanjšujejo možnost srčnega infarkta.

Priporočeni dnevni odmerek: 3 kapsule z ali neposredno po obroku. Izperite s 300 ml vode. Za najboljše rezultate se redno uporablja 6-8 tednov.
Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.
Lahko vsebuje sledi: MLEKA, SOJE, PŠENICE,JEČMENA, OVSA, JAJC, ARAŠIDOV in OREŠKOV.
Sestava: Boragovo olje (20% GLA-gama linolenska kislina); laneno olje (50% ALA: alfa-linolenska kislina) ; ribje olje (18% EPA: eikozapentaenojska kislina, 12% DHA: dokozaheksaenojska kislina) ;CLA: konjugirana linolna kislina ; Vitamin E : (D-alfa-tokoferol); sončnično olje; ovojnica kapsule (želatina, barve: titanov dioksid, železov oksid, modro V).
Podatke o hranilni vrednosti izdelka si lahko ogledate TUKAJ.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!