Klasičen izgled in funkcionalna notranjost! - 67 % na luksuzno moško denarnico! Na voljo 3 modeli: Edward, Parker ali Everett! Nepogrešljiva izbira za vsakega moškega! Poštnina je brezplačna!

Visokokakovostna denarnica edinstvenega dizajna, ki izpolni vse želje modernega moškega!

12,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,99 €
-67%
Prihranek:
27,00 €
 
 

1.) Denarnica Edward
Pasala bo vsaki torbici, vsakemu žepu in vsakemu modnemu moškemu! Moški s stilom in vsi vi, ki imate radi stvari, ki jih hkrati odlikuje lep dizajn in večnamenskost, morate v svoji trobici imeti denarnico Edward.

Najboljše darilo za fanta, moža, sodelavca ali prijatelja! Kadarkoli boste iz torbe izvlekli denarnico Edward, da bi nekaj plačali ali jo položili na mizo, medtem ko pijete pijačo, boste osebi, ki se nahaja nasproti, poslali sporočilo, da ste moden in privlačen moški s slogom.

Lastnosti:
-
SUPERIORNA VZDRŽLJIVOST
Denarnica Edward je visoko kakovosten in uporaben modni dodatek. Zahvaljujoč materialu, iz katerega je izdelan, ga odlikuje mehkoba in vrhunska vzdržljivost.
- KLASIČNO POMENI NAJBOLJŠE
V pogovornem jeziku lahko pogosto slišite, da klasika pomeni nekaj običajnega. Seveda to ni res, saj od nekdaj velja, da je klasika vse tisto, kar je lepo in skladno oblikovano ter najboljše. In ravno takšna je tudi denarnica Edward - klasična in vrhunska!
- OBILO KORISTNIH PREGRAD
Notranjost denarnice Edward odlikuje množica visoko kakovostnih in dobro šivanih pregrad, kamor lahko vstavite bankovce, plačilne kartice, osebno izkaznico, vozniško dovoljenje. V okence, ki je temu namenjeno, pa lahko vstavite še fotografijo vaših najdražjih.
- IZPOLNILA BO ŽELJE VSAKEGA MOŠKEGA
Druga prednost te klasične denarnice je, da ustreza vsakemu modnemu stylingu. Ne samo s svojo klasično obliko, temveč tudi s svojo barvo. Oblecite elegantno srajco ali udobno bombažno majico in seveda ne pozabite na svojo najljubšo denarnico.

Tehnične specifikacije:
- Material: poliuretan
- Barva: modra
- Dimenzije: 12 cm x 9 cm x 1,5 cm
- Teža: 0,08 kg

2.) Denarnica Parker
Pozabite na debele žepe, nepraktične denarnice in ogromne torbe! Noben moški ne izgleda možato, ko zmedeno in nervozno išče denar po žepih ali brska po torbi, da bi našel osebni dokument. Da bi se izognili tem prizorom, so oblikovali denarnico, ki bo moškemu pomagala, da bo vedno izgledal tako, kot da ima vse pod nadzorom.

Veliko pregrad v denarnici doslej ni pomenilo, da je 100% enostavno najti plačilne kartice ali osebni dokument. Če ste do sedaj vedno izbirali denarnice glede na število pregrad, v upanju na boljšo funkcionalnost in preglednost, je vaše iskanje končano!

Lastnosti:
- 3X BOLJ UČINKOVITA KOT NAVADNA DENARNICA
Standardne denarnice nimajo dovolj pregrad za stvari, ki jih moški potrebuje vsak dan. Četudi vse te stvari uspete vstaviti v standardno denarnico, bo ta postala zelo debela, izgledala bo grdo in deformirano, denarnice pa ne boste mogli stlačiti v žep. Parkerjeva denarnica bo vedno izgledala elegantno in "po meri"!
- BOLJ PRAKTIČNA OD TORBICE
V torbico gre veliko stvari, vendar pogosto ne morete najti denarja ali osebnih dokumentov. Ali pa preprosto torbe ne želite nositi. V Parkerjevo denarnico lahko vstavite bankovce, kovance, osebne dokumente in kartice. Patentno zapiralo in zaponka bosta vse držali skupaj, zato ne boste ničesar izgubili. Zadrga in zaponka bosta vse držali skupaj, zato ni možnosti, da bi vam karkoli padlo iz denarnice.
- STANDARDNI IZGLED, FUNKCIONALNA NOTRANJOST
Čeprav so vse moške denarnice videti enake, ta izstopa zaradi ene pomembne postavke. Notranjost ima številne pregrade kot večina denarnic, a so le-te urejene na pregleden in funkcionalen način. Ločene so tematsko, dober razpored pa je zaslužen za to, da denarnica ne izgleda "debelo", ko se napolni.
- HITRA NAJDBA DENARJA IN DOKUMENTOV
Zahvaljujoč popolnemu pregledu notranjosti Parker denarnice boste že v prvem poskusu našli želeno kartico ali osebni dokument. Poleg tega so bankovci ločeni v posebnem prostoru, za kovance pa je predvidena posebna pregrada, ki ima patentno zapiralo.

Tehnične specifikacije:
- Material: Poliuretan
- Barva: Črna
- Dimenzije: 12 cm x 10 cm x 2 cm

3.) Denarnica Everett
Model denarnice, ki ga preprosto morate imeti! Vsakodnevno boste lahko uživali v novi denarnici impresivnega dizajna. Izbira vsakega pravega moškega. Priljubljena denarnica omogoča, da so vaše stvari vedno na enem mestu in lahko dostopne. Lahko se uporablja za shranjevanje bankovcev, kartic, osebnih in drugih pomembnih dokumentov in fotografij.

Lastnosti:
- EDINSTVENA OBLIKA
Everett je visokokakovostna denarnica edinstvenega dizajna, izdelana iz trdnega materiala, zaradi česar ne izgubi oblike. Je priljubljena in nikoli ne pride iz mode.
- VEČNAMENSKA
Idealna je za nošenje bankovcev. Prav tako lahko vanjo vstavite še kup kreditnih kartic, pa tudi obvezne osebne dokumente, vizitke in druge manjše predmete.
- IDEALNO DARILO
Denarnica je idealno darilo za vsakega modnega in poslovnega moškega. Podarite jo očetu, bratu, prijatelju, poslovnemu partnerju, fantu, ljubimcu ali možu.
- PROSTORNA
V notranjosti denarnice Everett je ogromno velikih pregrad, v katere lahko vstavite vse stvari, ki jih vsakodnevno potrebujete.

Tehnične specifikacije: 
- Material: izdelana iz poliuretana
- Barva: rjava
- Dimenzije: 12 cm x 10 cm x 1,5 cm

Ne spreglej ostalih super ponudb

-62%
Rezerviranih 107

Personaliziran A4 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 3 koledarjev! Obdarite najbližje z najlepšimi trenutki!

-52%
Rezerviranih 444

Pokončen koledar A3 s slikami po vašem izboru (13 listov)

Izvirno darilo! Naj se novo leto začne s prav posebnim koledarjem!

-75%
Rezerviranih 41

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!

-55%
Rezerviranih 15
NOVO

Ženske črne podložene pajkice s flisom

Udobne in tople pajkice za hladne zimske dni!

-71%
Rezerviranih 3
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ultimativna naravna moč čiščenja kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Moška dišava Ferrari Scuderia Red + ovitek za iPhone 6

Dišava, ki pooseblja vse, kar je posebnega in edinstvenega pri Ferrariju!