- 77 % na vrhunsko vzmetnico Günther & Möller Vitaluxe (dimenzija 180 x 190 cm)! Najkakovostnejši materiali, proizvodnja v EU in 100 testnih noči! Višina vzmetnice je 24 cm, občutek trdote ležišča je srednje trd (5/10)! Količina je omejena!

Spoznajte ležišče Vitaluxe, ki vam poleg maksimalnega udobja ponuja še nežno masažo, ki razbremeni vaše utrujeno telo, vas poboža z izjemnim udobjem in poskrbi, da bodo neprespane noči samo še preteklost. V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

Vrhunska vzmetnica Günther & Möller Vitaluxe
Vrhunska vzmetnica Günther & Möller Vitaluxe
Vrhunska vzmetnica Günther & Möller Vitaluxe
Vrhunska vzmetnica Günther & Möller Vitaluxe
415,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1796,00 €
-77%
Prihranek:
1381,00 €
 
 


POSKRBITE ZA NEMOTEN SPANEC IN HITRO REGENERACIJO TELESA

Si želite izboljšati svoj spanec, ste siti neudobnega ležišča, ki vas ščipa in budi iz sladkega spanca? Spoznajte ležišče  Vitaluxe, ki vam poleg maksimalnega udobja ponuja še nežno masažo, ki razbremeni vaše utrujeno telo, vas poboža z izjemnim udobjem in poskrbi, da bodo neprespane noči samo še preteklost. 

Ležišče Vitaluxe je že od daleč videti posebno. Njegova površina s prešito prevleko je narejeno posebej za vse vas, ki si želite izkoristiti vsako minuto spanja za počitek in razvajanje utrujenih mišic, poleg tega pa je seveda antibakterijsko, antialergeno in dodatno izboljšano s profesionalno tehnologijo za rezračevanje ležišča.

KAR 5 PLASTI ZA OBČUTEK IZJEMNEGA UDOBJA IN RELAKSACIJE
• 1. plast na vrhu ležišča sestavlja najnovejša, izboljšana spominska pena, ki je v svetu ležišč popolna inovacija. Visco Grafhene spominska pena (1 cm) je derivat običajne spominske pene, ki vsebuje grafenske delce, ki zmanjšujejo nastanek statične elektrike, odvajajo odvečno vlago od telesa in ležišču daje dodatne antibakterijske lastnosti.
• 2. plast je super mehka spominska pena (1,5 cm), ki telesu daje nežno oporo in občutek lebdenja, preprečuje ustvarjanje bolečega pritiska, s tem pa izboljša spanec in zmanjšuje možnost neprijetnega zbujanja in premetavanja.
• 3. plast je profilirana pena (2,5 cm), ki daje občutek stabilnosti, hkrati pa podpira hrbtenico med spanjem
• 4. plast je poliuretanska pena (16 cm), oblikovana v 7 con udobja, ki skrbijo za personalizirano udobje vseh 7 con telesa; glavo, ramen, hrbtenice, križa, medenice, nog in stopal.
• 5. plast je še ena plast profilirane pene (1 cm), ki zaključi strukturo jedra za še več udobja in stabilnosti.
• 7. plast je še ena plast pene (2 cm), ki poskrbi za stabilizacijo ležišča in vzmeti.

TEHNIČNE PREDNOSTI OD BLIZU:
• Višina ležišča: 24 cm. 
• Trdota: 5/10, kar uvršča ležišče Vitaluxe med  srednje trda ležišča.

• kar 5-plastno jedro iz najnovejših materialov nemudoma poravna telo v najboljši položaj, zato boste hitro zaspali in se zbudili popolnoma sveži in spočiti.
• 7 con v jedru boste opazili že po prvi prespani noči - ležišče ima različno trde cone glede na težo posameznega dela telesa, zato vam nudi prilagojeno oporo in mehkobo/trdoto glede na vaše potrebe. S tem blaži bolečine v hrbtenici in križu, še posebej po daljšem spanju ali počitku.
• trdno in elastično jedro poskrbi za miren spanec, saj ne prenaša partnerjevega premikanja po ležišču. Tako vas partner, ki vstaja pred vami, s svojim premikanjem ne bo več zbujal.
• površina ležišča skrbi za mikromasažo telesa med ležanjem, s tem pa za skrbi za izboljšanje prekrvavitve, lepšo kožo in hitrejšo regeneracijo telesa med spanjem 
• za ekstra hitro in učinkovito zračenje ležišča skrbi 3D tehnologija - ob prevleki je všita posebna perforirana membrana, ki ob vsakem premiku potisne vlažen zrak iz ležišča in ga zamenja s svežim, suhim zrakom.

• Antibakterijska in antialergena prevleka ima učinkovito zaščito proti pršicam
• Prevleka ima dodane ročaje, in sicer 2 na vsaki strani, ki omogočajo lažje obračanje, preoblačenje in čišcenje ležišca, kar je še posebej dobrodošlo pri večjih dimenzijah ležišč
• Dvojno ojačan rob je enkratna prednost, ki jo opazite šele med uporabo - ker je rob ojačan, se vam med ležanjem ni treba držati središca, ampak se lahko neomejeno premikate po celem ležišču. Ojačani rob omogoča 100% izkoristek ležišča, hkrati pa lažje vstajanje z ležišča in daljšo življenjsko dobo
• Poliuretanska pena: 26 kg/m³
• Narejeno s tehnologijo HotMelt, kar pomeni, da med proizvodnjo ne uporabljamo lepil, zato ležišče ne oddaja neprijetnih vonjav
• Vsi sestavni deli ležišča so iz EU. Narejeno v EU.
• Podaljšana garancija 15 let.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-50%
NOVO

Paket za učenje matematike po metodi Montessori

Prisrčen način za učenje matematike za vaše malčke, od 3. leta starosti naprej!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Komplet 4 vodoodpornih LED solarnih vrtnih luči PatioLights

Inovativno oblikovane osvetlijo vse od dovoza, stopnic, ograj, balkonov in teras!