Super darilo za malčke, ki nočejo spati v temi! - 52 % na vlažilnik zraka z LED lučko (153 x 88 x 88 mm) + USB kabel! Na voljo v 2 barvah: zlati ali srebrni! Med delovanjem spreminja barve, ki so zelo nežne in nemoteče! Poštnina je brezplačna!

Podarite sebi in svojim bližnjim svež zrak, hkrati pa naredite prostor bolj zanimiv!

Vlažilnik zraka z LED lucko
Vlažilnik zraka z LED lucko
12,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-52%
Prihranek:
12,90 €
 
 

Vlažilnik zraka z nočno LED lučko

Vlažilnik
Podarite sebi in svojim bližnjim svež zrak. Delovanje je popolnoma brezslišno in nemoteče, vlažnost prostora pa občutna. Privoščite si svež zrak tudi na delovnem mestu, če ste veliko pri računalniku. Lučka ima USB priključek tako da bo uporaba ob vašem delu zelo enostavna.

Nočna lučka
Prijetna svetloba, ki vas bo pomirjala. Super darilo za malčke, ki nočejo spati v temi. Neprestano spreminja barve, ki pa so zelo nežne in nemoteče- tako da lahko ob njej mirno zaspite. Menja kar sedem barv. Ob strani ima nekaj ravne površine da jo lahko postavite malenkost po strani. Pokrovček je srebrne barve.

Kako deluje
Preprosto! Odvijete pokrovček, za dekoracijo lahko vstavite priložene kamenčke in palmo, nalijete vodo, zaprete pokrovček, priklopite priložen USB, še samo pritisk na črn gumb in vaša lučka je pripravljena.

Nasvet
Za daljšo življensko dobo vaše lučke uporabljajte le navadno ali mineralno vodo. Uporabo olj in raznih dišav odsvetujemo.

Lastnosti:
Mere produkta: 153 x 88 x 88 mm
Material: ABS/PP/PET - plastik
Kapaciteta vode: 400 ml
Moč (W): 2W
Električna napetost (V): 5V
Čas delovanja: odvisno od količine vode.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!