Preživite poletje v družbi izjemnih literarnih junakov! - 55 % na komplet 3 knjig za poletno branje: POROČENA Z BEDUINOM, Merguerite van Geldermalsen + LJUBLJENI CHE, Ana Menéndez + KAKO BITI DOBER, Nick Hornby!

Odpotujte daleč čez meje svojega sveta in se potopite v izjemni svet, ki vam ga predstavljajo junaki knjig za poletno branje!

19,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,00 €
-55%
Prihranek:
24,20 €
 
 

POROČENA Z BEDUINOM, Merguerite van Geldermalsen
"A že vesta, kje bosta prenočili? Zakaj ne bi nocoj prespali pri meni - v jami?" On je bil mladostno zagnan in medve sva iskali pustolovščino.
Tako se začenja pripoved avtorice knjige Poročena z Beduinom, ki je leta 1978 skupaj s prijateljico potovala po bližnjem vzhodu in v Petri spoznala karizmatičnega Mohameda, prodajalca spominkov, ki jo je prepričal, da je on moški njenega življenja. Z njim je živela v dva tisoč let stari jami, se zaposlila v lokalni bolnišnici kot medicinska sestra in na ta način skrbela za celotno pleme ter živela kot beduinka.

Obseg: 316 strani
Dimenzije knjige: 15 x 22,4 cm

LJUBLJENI CHE, Ana Menéndez
"Ljubljeni Che" je ganljiv roman - zaradi uvida v utripajoče življenje Kube v petdesetih letih in zaradi imenitno izrisanega odnosa med Tereso in Che Guevarom. (Publisher Weekly) "Neštetokrat je odpotovala v razkošno, a razdejano Havano, hodila od vrta do vrat in iskala svojo mater Tereso. A nihče se je ni spominjal - tudi ona se je ni. Bila je še dojenček, ko sta na začetku šestedesetih let s starim očetom pobegnila iz nesvobodne Kube. Več let je zaman iskala, a nekega dne je od matere prejela zavojček, s pismi in fotografijami. V pismih ji je Teresa po delčkih razkrila svoje življenje, zabrisane spomine na davno minula leta, na otroštvo v Havani, ko so tam še cvetele pupurne rože, na mladost, ko je vse ljudi navdajalo hrepenenje po pravičnosti, na svojo edino pravo ljubezen; Ernesta Che Guevaro.

Obseg: 191 strani
Dimenzije knjige: 14 x 20,5 cm

KAKO BITI DOBER, Nick Hornby
Roman angleškega pisatelja Nicka Hornbya, avtorja znanega romana VSE O FANTU, s humorno noto opisuje duhovni vrtinec zakoncev Katie Carr in Davida Granta. Katie, ki je zdravnica in ves čas stremi k idealu dobrega človeka, se znajde na parkirišču v Leedsu, potem ko je z ljubimcem skočila med hotelske rjuhe. To je le prvi korak k preobratu v njuni zgodbi, ki pa se zares zaplete šele, ko David preneha biti tako imenovani "Najbolj besen človek v Hollowayu" in s pomočjo svojega duhovnega zdravilca hoče postati dober. Romanu dajejo živahnost in življensko vsebino prav dialogi in monologi, ki jih podpihuje Davidova osebna preobrazba, prvenstvena v zgodbi pa je kriza odnosa med Katie in Davidom, ki moralno obremenjena z dobrotnostjo vsak po svoje iščeta odgovor na vprašanje Kako biti dober?

Obseg: 247 strani
Dimenzije knjige: 14,4 x 21,5 cm

Ne spreglej ostalih super ponudb

-55%
Rezerviranih 14

IR grelni panel 850 W za varčno ogrevanje prostorov

Časovno in količinsko omejena ponudba IR PANELOV po ekskluzivnih cenah! Ne spreglejte vseh tipov panelov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-51%
Rezerviranih 200

Fotoknjiga FK A4 PANORAMA PRO ali PORTRET PRO

Ujemite najbolj zabavne, drzne, nepozabne, sončne ali romantične spomine v fotoknjigo!

Super cena
Rezerviranih 130

Komplet 6 prevlek za stole

Prevleke so izjemno raztegljive, tako da odgovarjajo večini stolov!

-55%
Rezerviranih 4
NOVO

Komplet kondomov Durex London (40 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke!

-72%
Rezerviranih 5
NOVO

Čudovita zapestnica Lucky Charm

Krogljice simbolizirajo neskončnost, popolnost, dinamičnost in igrivost!

-67%
Rezerviranih 4