Podaljšajte intimne urice! - 50 % na gel za preprečitev prezgodnjega izliva Bull Power Delay Gel (30 ml), v Spletni trgovini Portia Shop! Poštnina je brezplačna!

Podprite sebe, preživite divjo noč in razkrijte skrite iskre! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 20-delni darilni erotični ljubezenski paket Love box za oba, za 34,50 €!

Bull Power Delay Gel
Bull Power Delay Gel
11,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,00 €
-50%
Prihranek:
12,01 €
 
 

Bull Power Delay Gel odlaša orgazem za veliko časa. Bull Power Delay Gel za preprečitev prezgodnjega izliva.
S prezgodnjo ejakulacijo ima težave več kot 60 % vseh moških. Prezgodnja ejakulacija pohitri vaš seks, v katerem bi dejansko radi uživali veliko dlje. Uporabite ta gel za daljše trajanje in ne skrbite za vašo ejakulacijo.

Odlašanje orgazma
Prezgodnja ejakulacija je nelagodna za vsakega moškega. Moški, ki so se obrnili na zdravnika, ali so v preteklosti delali posebne vaje bi morali ponuditi možnosti Bull Power Delay Gel.

KONTROLA ORGAZMA
Nanesite gel na najbolj občutljive dele penisa, pod žlezi in na glavo penisa, tako boste veliko lažje kontrolirali orgazem. Bull Power gel lahko zadrži izliv semena do 30 minut!
Anestetični učinek: Zaradi kombinacije treh posebej pripravljenih zeliščnih izvlečkov, in sicer: Humulus lupulus Avena sativa, izvleček in izvleček Mentha piperita, spolnim dražljaje iz živčnih snopov v erogenih con, ki so zaznani na naraven način.

NADZOR orgazma - Uporaba tega gela za najbolj občutljive točke na penisu, tik pod glavice penisa in na glavici penisa, zaradi česar je lažje kontrolirati orgazem. Bull Power Delay Gel lahko upočasni odvajanje semena za približno do 30 min!

Uporaba:  
uporabite majhno količino gela in vmasirajte direktno na penis. Počakjate 15 min, da se gel vpije v kožo penisa in se absorbira v kožo. Pred redno uporabo ga najprej preizkusite tako da nanesete na notranjo stran podlahti. Če pride do alergične reakcije prenehajte z uporabo. Samo za zunanjo uporabo.   
Opozorilo: hranite v hladnem in temnem prostoru, hranite izven dosega otrok.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

Super cena
NOVO

Kompresijska opornica za koleno s trakovi

Kompresijska opornica za koleno s trakovi je idealna za vsakodnevno uporabo pri preprečevanju poškodb pri športnih dejavnostih ali zgolj uživanju na plaži!