- 67 % na pametno uro WatchE-BlockH: Bluetooth, lokalno izbiranje in sporočila, upravitelj datotek, WatchE-BlockH postavke, koledar, alarm, kalkulator, snemalnik zvoka, 0,3 MP kamera, avdio predvajalnik, pedometer, nadzor spanja, opomniki za sedenje! Poštnina je brezplačna!

Izjemno tanka in elegantna ura s številnimi funkcijami in visokakovostnim, udobnim pasom.

18,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
58,00 €
-67%
Prihranek:
39,01 €
 
 

Pozabite na mobilni telefon. Revolucija je na zapestju! Pametna ura WatchE-BlockH združuje najsodobnejšo tehnologijo na dotik, številne funkcije pametnega telefona in uporabne aplikacije, ki so na dosegu roke.  

NAPREDNO ZA VAS
Preko Bluetootha se poveže z vsemi pametnimi telefoni. Ura omogoča lokalno izbiranje in pregledovanje zgodovine izbiranja, fotografiranja, snemanja, poslušanja glasbe in branja vseh sporočil.

NEPOGREŠLJIV SPREMLJEVALEC
S to uro se lahko pogovarjate brez uporabe rok, kar omogoča varno vožnjo. Spremlja vaše dnevne in nočne aktivnosti, vas opozori, če predolgo sedite, ima tudi pedometer.

VEDNO Z VAMI, ZMERAJ ZA VAS
Na njej imate tudi kalkulator, zahvaljujoč koledarju vas bo opomnila na vse pomembne dogodke in sestanke. Prav tako lahko ura spremlja vaš mobilni telefon in vas obvešča o kakovosti vašega spanja.

OVEKOVEČITE TRENUTKE
Daljinsko upravljanje kamere zagotavlja hitro in elegantno snemanje vseh pomembnih trenutkov. Ne boste ostali prikrajšani niti za snemanje visoko kakovostnih videoposnetkov z visokokakovostnim zvokom.

Tehnične specifikacije  

Glavne funkcije: Bluetooth, lokalno izbiranje in sporočila (pošiljanje in prejemanje sporočil ne glede na to, ali je kartica SIM vstavljena v uro), zgodovina izbiranja, remote notifier, daljinski upravljalnik kamere, galerija, file manager (upravitelj datotek), WatchE-BlockH postavke, koledar, alarm, kalkulator, snemalnik zvoka, Bluetooth postavke, kamera, avdio predvajalnik, izbira profila, pedometer (števec korakov), nadzor spanja, opomniki za sedenje.  

Povezovanje: Hitro povezovanje preko Bluetootha - uro lahko povežete z mobilnim telefonom preko Bluetooth-a ali pa vstavite SIM kartico in jo uporabljate kot zasebni mobilni telefon.  

Videz: Izjemno tanka in elegantna ura v primerjavi z drugimi pametnimi urami. Ima visokokakovosten in udoben pas.  

Spomin: Podpira kartice SD do 32 GB (niso vključene v paket)
Baterija: 380 mAh
RAM spomin: 128 MB
Kamera: 0.3 MP

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 19

Königsmann VIGO Exclusive 5 Star Collection

Zagotovite si udobno spanje na vzmetnici, ki je še posebej primerna za alergike in astmatike! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 266

Komplet 6 prevlek za stole

Prevleke so izjemno raztegljive, tako da odgovarjajo večini stolov!

-52%
Rezerviranih 566

Pokončen koledar A3 s slikami po vašem izboru (13 listov)

Izvirno darilo! Naj se novo leto začne s prav posebnim koledarjem!

-63%
Rezerviranih 7
NOVO

Iglični valjček Premium 540

Zasijte v vsej svoji lepoti!

-62%
Rezerviranih 5
NOVO

Hialuronska kislina v tabletah

V tej ponudbi lahko izberete tudi 60 50mg kapsul hialuronske kisline za 8,99 €.

-53%
Rezerviranih 5