Enostavna rešitev za popravila v vašem domu! - 66 % na univerzalen in vodoodporen silikonski trak FixLik za popravila cevi in izolacijo električne opreme! Trak je samolepilen in ustvari trajen spoj, tako da z njim ne boste potrebovali nobenega dodatnega lepila! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi FixHit, vodoodporni trak za vse vrste popravil za 10,99 €!

12,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-66%
Prihranek:
25,01 €
 
 

FixLik - univerzalen trak za vse vrste popravil cevi in izolacijo električne opreme!

Vodoodporen
FixLik najboljši silikonski trak je fantastično sredstvo za popravila, saj ne prepušča vode. Silikonski material je zelo močan in se bo sprijel z vsakim materialom, ker pa je vodoodporen, je izvrsten za vsa vodo inštalaterska dela!

Čvrsto se prilepi
FixLik trak je enostavna in čista rešitev za vsa popravila v vašem domu. Ena od njegovih najboljših lastnosti je ta, da je samolepilen in ustvari trajen spoj, tako da z njim ne boste potrebovali nobenega dodatnega lepila!

Večnamenski
Ta trak je večnamenski in prav bo prišel vsakemu domu ali delavnici. Uporabljate ga lahko za popravila električnih napeljav, cevi, ki puščajo ali za krpanje lukenj in, seveda, za celo vodovodno napeljavo in vse vrste cevi in lukenj!

Čvrsta zatesnitev
Namen vsakega traku in vsakega tesnjenja je narediti trajen spoj. In prav to boste dobili z uporabo tega vodoodpornega silikonskega traku! Ta učinkovit samolepilen trak ustvari spoj odporen na visoke temperature, vodo, ozon in UV žarke.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 175

Fotoknjiga FK A4 PANORAMA PRO ali PORTRET PRO

Ujemite najbolj zabavne, drzne, nepozabne, sončne ali romantične spomine v fotoknjigo!

-59%
Rezerviranih 20

Vrhunska vzmetnica Königsmann Comfort

Zagotovite si udobno spanje na vzmetnici, ki je še posebej primerna za alergike in astmatike! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-58%
Rezerviranih 15

Orbi glava za košnjo trave

Idealna za košnjo na težko dostopnih mestih!

-50%
Rezerviranih 5
NOVO

Modna ženska ura

Popestrite videz s čudovitim modnim dodatkom!

-66%
Rezerviranih 15
NOVO

60 kapsul Travel Probiotic Complex

V tej ponudbi je na voljo tudi paket 3x 60 kapsul Travel Probiotic Complex + 1x 60 tablet z ekstraktom afriškega manga za 29,97 €

-65%
Rezerviranih 4