Ekskluzivna ponudba! - 67 % na PRIZNANO VRHUNSKO VZMETNICO Königsmann Family (90 x 190 cm) izdelano iz povsem naravnih materialov! IZDELANO V EU! Višina vzmetnice je kar 24 cm, 2 nivoja trdote (trdota H2 na eni in trdota H4 na drugi strani)!

Zagotovite si udobno spanje na vzmetnici, ki je še posebej primerna za alergike in astmatike! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family
Vrhunska vzmetnica Königsmann Family
159,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
480,00 €
-67%
Prihranek:
321,00 €
 
 

Ali tudi vi spite na starem, uničenem ležišču, ki bolj kot v vašo posteljo spada na odpad? Se noč za nočjo premetavate po vzmeteh, ki vas ščipajo v hrbet, boke? Ste zjutraj sitni, neprespani, na smrt utrujeni? Recite vsemu temu konec! Dober spanec je vaša pravica in osnova za dober dan, zato končno vrzite svoje staro ležišče ven in si za minimalen strošek privoščite novo ležišče, ki navdušuje več milijonov naspanih uporabnikov po celem svetu. 

Za vas smo priskrbeli izjemna ležišča Königsmann, narejena v EU, ki jih sicer v Sloveniji ni za dobiti, so pa zelo znana drugod po Evropi. Njihova odlična kakovost, sestava, precizna izdelava in top materiali so 100% zagotovilo, da pri izdelavi ležišč niso varčevali.

Vzmetnico Königsmann Family priporočamo: 
- vsem, ki si želijo cenovno ugodno, a kakovostno ležišče 
- vsem, ki si želijo višje ležišče 
- vsem, ki potrebujejo ergonomsko podporo, ki zagotovi optimalno podporo hrbtenici in celotnemu telesu - vsem, ki iščejo obračljivo ležišče
- vsem, ki si želijo ležišča, na katerem ne bi čutili premikanja partnerja 
- vsem, ki si želite ležišča z žepkastimi vzmetmi 
- vsem, ki si želite 7-consko ležišče, ki je sestavljeno iz različno trdih plasti 
- vsem, ki potrebujejo vzmetnico, ki se lahko upogne v sredini (recimo za dvig vzglavja) 
- vsem, ki iščejo ležišče, ki je narejeno v EU.

Vrhunska sestava 
1. Narejena iz priljubljenih žepkastih vzmeti, kokosovih vlaken in poliuretanske pene Vzmetnica Königsmann Family  ima jedro iz neodvisnih žepkastih vzmeti, in sicer kar 289 kom/m2. Žepkaste vzmeti hkrati podpirajo telo in omogočajo hrbtenici naraven položaj, hkrati pa vam dajejo udobje, ki ga potrebujete za miren, globok spanec. Višina jedra: 18 cmKokosova vlakna so 100% naravni material, ki daje vzmetnici čvrstost, hkrati pa zagotavlja nenehno prezračevanje in odvajanje vlage. Kokosova vlakna so naravno antibakterijska in antiglivična, kar ščiti vzmetnico pred plesnijo in razvojem neprijetnih vonjav. Vzmetnica za vrhunsko zagotavljanje udobja vsebuje še prožno poliuretansko peno in elastično HR poliuretansko peno, ki skupaj zagotavljata tisti čudovit občutek prožnosti, ki ga med spanjem enostavno obožujete. Višina pene: 2x2 cm. Pod prevleko se nahaja plast sintetičnega antialergenega flisa, ki pomaga prezračevati vzmetnico. Plast klobučevine zvišuje vzdržljivost vzmetnice in ločuje vzmetenje od penastega vložka. Skupna višina ležišča je 24 cm.  

2. 7 con za idealno podporo vašega telesa 
Za vaše telo je izjemno pomembno, da je med spanjem pravilno podprto. Iz tega razloga ima vzmetnica Family kar 7 con, saj vsak del telesa potrebuje različno nivo trdote, da je med ležanjem v pravilnem položaju. Königsmann Family tako ločeno podpira:   
- predel okrog glave 
- predel ob ramenih 
- predel ob hrbtenici 
- predel križu 
- predel ob bokih 
- predel ob kolenih 
- predel ob stopalih.. 

3. Antialergena prešita prevleka 
Premium Prevleka na vzmetnici je narejena s triplastno membransko zgradbo, ki omogoča odlično zračenje ležišča in nemoteno prehajanje vlage iz ležišča. Prevleka ima zanesljivo zaščito proti pršicam, poleg tega pa jo lahko s pomočjo zadrge snamete in operete ter tako zagotavljate higieno.       
Napredna tehnologija za moderno ležišče Vzmetnica Königsmann Family je narejena s pomočjo napredne tehnologije, kar ji daje boljšo vzdržljivost, ekološki pristop in prilagodljivost.

1. Tehnologija HotMelt  
Pri sestavljanju posameznih plasti vzmetnice niso bila uporabljena lepila in premazi, ampak tehnologija HotMelt, ki zlepi plasti brez vonja, hlapljive snovi pa so izločene. Vzmetnica Königsmann Family  je bila prva, pri kateri so začeli uporabljati omenjeno tehnologijo in nemudoma presenetili celo industrijo ležišč z izvirnostjo in učinkovitostjo.  
2. Tehnologija NanoHARD  
Žepkaste vzmeti so narejene s tehnologijo NanoHARD, kar pomeni, da so narejene iz dvojno kaljene žice, kar jim daje prilagodljivost in večjo vzdržljivost. Vsaka vzmet je posebej ovita v elastično tkanino, da se med sabo ne stikajo in ne povzročajo hrupa.   
3. Hipoalergena sestava  
Konstrukcija in sestava vzmetnice zagotavljata učinkovito obrambo pred pršicami, plesnijo in bakterijami. Zaradi tega je vzmetnica primerna za ljudi, ki imajo težave z alergijami.   
4. Vzmetnica je obračljiva in ponuja 2 nivoja trdote  
Višina vzmetnice je kar 24 cm in ima 2 nivoja trdote - to pomeni, da jo lahko obrnete in si zagotovite mehkejšo ali tršo spalno površino, odvisno od vašega počutja:   
- na eni strani je trdota H2, torej srednje trdote na drugi strani je trdota H4, torej trše.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-56%
NOVO

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!