Inovativna didaktična igrača, ki je obnorela svet! - 65 % na 3D logično igračo Jeliku! Zložite jo lahko na nešteto načinov, izboljšuje koordinacijo, zahteva zbranost in spodbuja učne sposobnosti! Poštnina je brezplačna!

Preizkusite meje svoje domišljije in sposobnosti - ne glede na vašo starost!

3D igrača Jeliku
3D igrača Jeliku
4,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
11,99 €
-65%
Prihranek:
7,79 €
 
 

Kaj sploh je Jeliku?
Enostavna ideja - milijon možnosti! Jeliku je najnovejša 3D logična igrača, ki vas bo zabavala ure in ure, ne glede na vašo starost! Zložite jo lahko na nešteto načinov - z njo lahko sestavite predmete in živali, lahko pa jo preprosto zložite v uporaben pripomoček, na primer stojalo za očala, skodelico ali mobilni telefon!

Jeliku je odlična didaktična igrača za otroke, saj izboljšuje koordinacijo med rokami in očmi, zahteva zbranost in izboljšuje učne sposobnosti. Prav tako je odličen pripomoček za urjenje motoričnih sposobnosti malčkov in otrok.
Odrasli bodo s pridom izkoristili druge vrline Jelikuja, saj je ta v raztegnjeni obliki dolg kar 45 cm in ga je mogoče oblikovati v vrsto uporabnih predmetov ali lično namizno dekoracijo, ki je lahko prav vsak dan drugačna. Edina omejitev Jelikuja je domišljija, ki bo s kombinacijo več Jelikujev dobila le še dodaten zagon!

Jeliku je izdelan iz trpežnega, netoksičnega in okolju prijaznega materiala!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-80%
Rezerviranih 3
NOVO

Vrednostni bon za fiksni zobni aparat

Za samozavesten nasmeh in dolgoročno lepe zobe! Takoj plačate le kupon 1nadan (99 €), doplačilo (odvisno od izbire aparata) pa poravnate v sami ordinaciji!

-70%
Rezerviranih 3
NOVO

Profesionalni serum za pospeševanje rasti trepalnic

Daljše, bolj goste in izrazite trepalnice že po 7 dneh uporabe izdelka!

-58%
Rezerviranih 8
NOVO

Orbi glava za košnjo trave

Idealna za košnjo na težko dostopnih mestih!

-65%
Rezerviranih 7
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-62%
Rezerviranih 8
NOVO

Digitalno razvijanje 50 fotografij v 1 uri!

V tej ponudbi lahko izberete tudi digitalno razvijanje 100 fotografij za 11 €!

-72%
Rezerviranih 2
NOVO

Avtokamera za neizpodbitne dokaze

Kamera je primerna za vsako vozilo! Posnemite vse, kar se dogaja pred vami (bodisi zabavno ali neprijetno) in vedno imejte NEZMOTLJIVO PRIČO in NEIZPODBITEN DOKAZ!