Do daljših trepalnic v samo 2-4 tednih! - 88 % na profesionalni serum ProLash (6,5 ml)! Hrani in krepi trepalnice in obrvi, ter stimulira njihovo rast! Poštnina je brezplačna!

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
122,00 €
-88%
Prihranek:
107,10 €
 
 

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Spoznajte vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki vam že v 2-4 tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice. 

Končno mega dolge trepalnice brez škodljivih umetnih podaljškov
Ste vedeli, da so umetne trepalnice izredno škodljive in lahko povzročijo resno izpadanje naravnih trepalnic? Znebite se jih in namesto njih uporabite serum ProLash ˗ dokazano učinkovit izdelek, ki spodbuja rast trepalnic tako, da podaljša njihovo fazo rasti. Podaljšana faza rasti pomeni, da trepalnice rastejo dlje in kasneje izpadejo, kot bi sicer brez seruma. 

Brez rizika, brez stranskih učinkov - samo vaše neskončno zadovoljstvo 
Serum ProLash je klinično testiran in ne draži oči. Je 100% varen za uporabo, testi pa so dokazali, da serum ob redni uporabi podaljša trepalnice do kar 99%. 

Vsaka ženska si želi dolge, goste, zapeljive trepalnice in serum Pro Lash vam jih bo pričaral že v slabem mesecu. Številne zadovoljne uporabnice delijo svoje navdušenje nad serumom, še posebej, ko jih vse prijateljice sprašujejo, ali so bile v salonu za podaljševanje trepalnic. Ne, uporabljajo serum ProLash! 

Čez 7000 Slovenk seruma ProLash ne da več iz rok!
Ste vedeli, da serum ProLash uporablja že več kot 7000 Slovenk, ki jim je serum spremenil življenje? Olajšajte si vsakodnevno urejanje make upa in se poglejte samozavestno v ogledalo - zagotavljamo vam, da bodo vaše nove, dramatično dolge trepalnice opazili vsi! 
Preizkusite serum ProLash in se prepričajte, da so lahko vaše trepalnice privlačne in zapeljive tudi brez podaljškov in več plasti maskare. 

Ženske potrjujejo: trepalnice so konkretno daljše!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-56%
NOVO

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!