Za boljše počutje! - 60 % na brezalkoholne kapljice šentjanževke (30 ml)! Pomagajo pri tesnobi, nihanju razpoloženja in stresu! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi brezalkoholne baldrijanove kapljice (30 ml) za 7,90 €!

7,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,80 €
-60%
Prihranek:
11,90 €
 
 

Brezalkoholne kapljice - 10 x močnejše od alkoholnih tinktur! Najmočnejša šentjanževka (St. John's Wort) na trgu!

Izredno močne kapljice šentjanževke brez alkohola (primerne tudi za otroke).Tekoči ekstrakti se absorbirajo hitreje kot tablete ali kapsule in so močnejši od tinktur.Za razliko od konkurenčnih izdellov (alkoholne tinkture), ki so lahko tudi razredčene, pri tem izdelku dobite kar 1000 mg šentjanževke v enem odmerku - to je priporočena dnevna doza za lajšanje večine težav (depresija, tesnoba, ..). Ekstrakt šentjanževke (St. John's Wort) vsebuje številne aktivne spojine, ki imajo antidepresive in antianksiozne učinke. Pokazalo se je, da šentjanževka izboljša tri pomembne nevrotransmiterje: serotonin, noradrenalin in dopamin. Vsi trije pomembno vplivajo na naše razpoloženje.

Pri šentjanževki je potrebno vedeti naslednje: med tinkturami na trgu obstaja lahko obstaja velika razlika v načinu, kako je bila šentjanževka gojenapobrana in obdelana. Rezultat tega so velike razlike v kvaliteti tinktur šentjanževke na trgu. Količina aktivnih spojin v izdelku lahko zelo niha. Če boste pozorni, na nobenem izdelku ne boste našli navedeno, koliko šentjanževke vsebuje določeno število kapljic. Nature's Answer Šentjanževka je standardiziran izdelek, pomeni da boste v tem izdelku z eno vsebino kapalke dobili 1.000 mg izvlečka šentjanževke  - to je priporočena dnevna doza za lajšanje večine težav (depresija, tesnoba, ..). Vsi deli šentjanževke vsebujejo vsaj nekaj koristnih spojin, popki in cvetovi vsebujejo največje koncentracije aktivnih spojin. Nature's Answer Šentjanževka  je izvleček iz cvetov, kjer se nahajajo največje količine aktivnih spojin. Poleg tega so kapljice brez alkohola, zato jih lahko uporabljajo tudi otroci.

Šentjanževka ima dolgo zgodovino uporabe kot varno in učinkovito zelišče za lajšanje blage do zmerne depresije. Šentjanževka je najbolj temeljito raziskano dopolnilo izmed vseh naravnih antidepresivnih pripomočkov. Pokazalo se je, da učinkovito pomaga lajšati simptome žalosti, razdražljivosti, anksioznosti, brezupja, težav s spanjem, izčrpanosti in ostalih simptomov depresije, prav tako uspešno kot zdravila z antidepresivi. Šentjanževka v primerjavi z antidepresivi nima stranskih učinkov, stane precej manj in bolniki se počutijo bolje ob uporabi šentjanževke, kot zdravil. Simptomi depresije vključujejo: anksioznost, razdražljivost, pomanjkanje energije, težko koncentriranje, motnje spanja, motnje apetita, depresivno razpoloženje in slabo toleranco na stres. Ti simptomi lahko prekinejo vašo sposobnost normalnega delovanja, zaradi česar postanejo vsakodnevna opravila težka.

Lastnosti in uporaba:
- Prehransko dopolnilo - 30 ml
- Priporočena dnevna količina: 1 ml - trikrat dnevno
- Zadostuje za: 30 odmerkov.
- Navodila za uporabo: Vzemite 1 ml (28 kapljic) trikrat (3) na dan v majhni količini vode. Dobro pretresite pred uporabo.
- Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
- Sestavine: Ekstrakt šentjanževke, očiščena voda, rastlinski glicerin.
- NE VSEBUJE: Glutena, alkohola
- Proizvajalec: Nature's Answer (ZDA)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Črkoljub didaktična in družabna igra za spoznavanje črk

Učenje in usvajanje črk mimogrede, s pomočjo najučinkovitejše metode učenja - igre!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-64%
NOVO

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

-60%
NOVO

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena
NOVO

Tablica Apple iPad Pro 3 Cellular, 11 palcev

Odlična tablica legendarnega proizvajalca!