Podarite si nepozabno doživetje v dvoje! - 55 % na odličen Valentinov paket: tinktura Amrita Passion (20 ml) + tabletke LinpoEros (4 kapsule)! Za hormonsko ravnovesje in dvig libida! Poštnina je brezplačna!

Edinstvena kombinacija izjemnih zdravilnih učinkovin za dvig čiste ženske prvinske energije in povečanje moške potence!

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
65,80 €
-55%
Prihranek:
35,90 €
 
 

Privoščite si nepozabno doživetje v dvoje s kapljicami Amrita Passion za ženske in LinpoEros kapsulami za moške!

LinpoEros – na naraven način zelo hitro dvigne potenco, vpliva na trdnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo, ter izboljšuje občutke med in po spolnem odnosu.

Stres, hiter tempo življenja, neuravnovešena prehrana in pomanjkanje časa, puščajo posledice tudi na potenci ter spolni sli. Uravnajte delovanje vaših spolnih organov ter izboljšajte kakovost delovanja prebavil in dihalnih poti. LinpoEros vpliva na povečanje reprodukcije spermijev, ugodno vpliva na prostato, na živčni sistem ter na splošno izboljšuje mišično moč.

„Zaradi svojstvene kombinacije izjemnih zdravilnih učinkovin vpliva tudi na izboljšanje spomina, zmanjšuje utrujenost, uravna srčni utrip in krvni tlak ter čisti ožilje.“ Deluje protibolečinsko, protivročinsko in je močan antioksidant. Čisti prebavila in uravnava delovanje celotnega prebavnega trakta kar je ključnega pomena za zdrav imunski sistem in neovirano delovanjie telesa. Prav tako izboljšuje prekrvavitev dihalnih poti in tako lajša dihanje.

Uporaba: vzemite kapsulo eno uro pred odnosom.

Tinktura Amrita Passion je namenjena moderni ženski, ki se zaveda, da mora skrbeti za svoje duševno in telesno zdravje ter vitalnost, na vseh nivojih.

Moderna ženska veliko časa preživi v stresnem okolju in dnevno uravnava energije posla in dela, z energijami doma. To je zahtevno in utrujajoče, a vse več žensk se zaveda, da je zdravje in notranje ravnovesje ključnega pomena, da lahko premagujejo dnevni stres.

Amrita Passion aktivno uravnava nivo hormonov v telesu, zato nudi učinkovito podporo in pomoč pri ženskih težavah. Zmanjšuje menstruacijske motnje in krče ter blaži neprijetne simptome menopavze. Redno jemanje vas bo uravnovesilo in  povezalo s pravo žensko energijo v vas. Redno jemanje zvečer pomirja, skrbi za čiščenje in regeneracijo celotnega telesa v nočnem času ter zagotavlja postopen dvig libida – s tem vrača občutenje čiste ženske prvinske energije.

Uporaba: 6 kapljic 2x dnevno z 1 dl mlačne vode. Za povečanje učinka pripravka pijte veliko vode.

Nandika je podjetje z dolgoletno družinsko tradicijo. Ukvarjajo se z razvojem, pripravo, proizvodnjo in prodajo naravnih izdelkov, ki so namenjeni naravni krepitvi imunskega sistema in služijo kot odlična podpora za regeneracijo in obnovo našega telesa.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 53

Fotoknjiga FK A4 PANORAMA PRO ali PORTRET PRO

Ujemite najbolj zabavne, drzne, nepozabne, sončne ali romantične spomine v fotoknjigo!

-52%
Rezerviranih 44

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

-54%
Rezerviranih 125

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni!

Super cena
Rezerviranih 12
NOVO

Moška toaletna voda Giorgio Armani (50 ml, EDT)

V tej ponudbi lahko izberete tudi žensko parfumsko vodo Giorgio Armani - Emporio She za 30 €!

-64%
Rezerviranih 4
NOVO

Naravno belo cvetno olje Bela rož'ca (10 ml)

Izjemno učinkovita pri migrenah in glavobolu, zadostuje le kapljica!

-50%
Rezerviranih 2
NOVO

2x 60 kapsul KOENCIMA Q10 FORTE ROYAL (120 kapsul)

Odlično prehransko dopolnilo! Poštnina je brezplačna!