Revolucija v kozmetiki! - 51 % na profesionalni serum FEG Eyelash Enhancer (6 ml) za pospeševanje rasti trepalnic! Serum neguje in hrani vaše trepalnice, tako da postanejo daljše, gostejše in privlačnejše! Poštnina je brezplačna!

Daljše, bolj goste in izrazite trepalnice že po 7 dneh uporabe izdelka!

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-70%
Prihranek:
35,10 €
 
 

Nič ni lepšega od lepih in zapeljivih oči! S serumom FEG Eyelash Enhancer si lahko tudi vi zagotovite dolge in lepe trepalnice.

Profesionalni serum, ki hrani in krepi trepalnice ter stimulira njihovo rast!

FEG Eyelash Enhancer je profesionalni, 100% originalni, prečiščeni serum za pospeševanje rasti trepalnic, ki je eden najbolj priljubljenih izdelkov na svetu! Z njim si lahko zagotovite privlačne in lepe trepalnice, o katerih ste že dolgo sanjali! Z utrjevanjem in hranjenjem foliklov trepalnic ta serum poudari njihovo naravno lepoto.

FEG Eyelash Enhancer je revolucija v kozmetiki! Serum neguje in hrani vaše trepalnice, tako da postanejo daljše, gostejše in privlačnejše- in to na učinkovit in varen način.Serum vsebuje tehnologijo za sproščanje mikromolekul in rastni faktor za trepalnice, ki je dodan formuli. Te komponente  pospešujejo rast in gostitev trepalnic.

FEG Eyelash Enhancer aktivira neaktivne folikle trepalnic in nato pospeši njihovo hitro rast. Trepalnice postanejo daljše in gostejše že po 7 dneh uporabe izdelka!

FEG Eyelash Enhancer deluje na dva načina: podaljša, zgosti in potemni trepalnice, hkrati pa krepi povrhnjico veke na mestu rasti trepalnice. Tako okrepljena povrhnjica preprečuje izpadanje trepalnic.

Zagotovite si lepše in sijoče trepalnice s 100% naravnim in netoksičnim serumom, ki ne draži kože in nima stranskih učinkov!

UPORABA 
Zvečer pred spanjem si s priloženim aplikatorjem nanesite serum na zgornjo veko na rob trepalnic. Večje število na nosov ne bo dodatno vplivalo na rast trepalnic.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-56%
NOVO

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!