Odpravite nepravilnosti na koži! - 60 % na inovativni iglični valjček MT roler, ki s pomočjo vrhunske tehnologije odpravi celulit, brazgotine, strije in zgladi gube! Na voljo 4 dolžine iglic: 0,3 mm, 0,5 mm, 1,0 mm ali 1,5 mm! Poštnina je brezplačna!

Odličen izdelek, ki z ustvarjanjem majhnih vbodnih ran spodbuja rast kolagena, kar naredi kožo gladko in prožno!

Iglicni valjcek MT roler za gladko in prožno kožo
Iglicni valjcek MT roler za gladko in prožno kožo
11,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,90 €
-60%
Prihranek:
18,00 €
 
 

MT roler lahko v zelo kratkem času ustvari več kot 200.000 mikro vbodov v kožo. To hkrati pomeni tudi 200.000 mikro kanalov v kožo. Na ta način odpremo prosto pot aktivnim sestavinam, ki jih vsebujejo različne vlažilne kreme, serumi, anti celulitne kreme, kreme proti gubam!

Kaj je to MT roler (iglični valjček)?
Iglični MT valjček je v zadnjem obdobju eden od najbolj priljubljenih lepotnih izdelkov za domačo uporabo. MT roler uporabljamo pri tretmajih, imenovanih micro – needling. Roler s svojimi iglicami povzroča majhne rane na koži.

MT roler je izdelek za nego kože, ki vzpodbuja rast kolagena v koži. To dosežemo s tem, da ustvarjamo zares majhne vbodne rane na koži. Le te vzpodbudijo odziv kože na tak način, da začne tvoriti kolagen, saj želi rano čimprej zaceliti. Nova plast kolagena bo popravila prejšnjo nepravilnost na koži, tako da prekrije akne, gube, brazgotine, strije, celulit, ...

Kje vse lahko uporabljamo MT roler?

Strije, celulit

Nakup MT rolerja za odstranitev strij je eden izmed najbolj pogostih razlogov za nakup dermarolerja. Potrebujete manj kot minuto na dan, prvi rezultati pa so vidni že v 2-4 tednih. Krema za odstranjevanje celulita, zaradi novo ustvarjenih kanalov penetrira v podkožje. To omogoča, da bodo poškodovane celice odstranjene in čez čas nadomeščene s svilnato gladko kožo iz popolnoma novih celic. Priporočljiva velikost 1,0 mm za lažjo obliko strij in celulita in 1,5 mm za globoke strije ter več celulita.

Gube na obrazu
MT roler poveča učinek krem proti gubam za 300 %. Če že zdaj uporabljate kremo proti gubam, boste presenečeni, kako MT roler še poveča njeno učinkovitost, saj ji omogoča, da prodre precej globlje, kot običajno.  Z vsakodnevno uporabo igličnega valjčka bodo rezultati vidni kmalu. Ker gube za razliko od brazgotin in strij niso posledica poškodbe kože, se koža regenerira zelo hitro. Z uporabo dermarolerja na obrazu boste stanje vaše kože povrnili za vsaj deset let nazaj. Za terapijo pri odpravi gub uporabljajte velikosti 0,3 mm ali 0,5 mm. Pri večjih gubah lahko uporabljate velikost 1,0 mm.

Brazgotine
Brazgotine lahko drastično zmanjšamo z uporabo MT rolerja. Vbodi mikro iglic sprožijo na poškodovani koži povečano proizvodnjo kolagena in elastina + omogoči, da krema za brazgotine prodre globoko v podkožje. Derma roler v kombinaciji s kremo za brazgotine bo prekinil normalni kožni cikel in prispeval k temu, da bo zabrazgotinjeno tkivo odstranjeno. MT roler bo prelisičil stare kožne celice – le te se bodo začele razmnoževati in ustvarjati nove skupine celic v podkožju. Brazgotina bo iz dneva v dan manjša. Priporočljiva velikost 0,5 mm za lažjo obliko brazgotin, ki so jih povzročile akne. Velikost 1,0 mm je primernejša za globje brazgotine ali brazgotine po operacijah ali poškodbah. Za zelo globoke brazgotine uporabite velikost 1,5 mm.

Izpadanje las - za obnovo lasišča
MT roler poveča učinkovitost losjonov proti izpadanju las za 200 %. Vbodi iglic povzročijo na lasišču mikro kanale globoko v lasišče - do tam, kjer v normalnih pogojih losjoni proti izpadanju las nikoli ne prodrejo. Za razliko od ostalih tretmajev (gube, strije, celulit, ..) je uspeh MT rolerja na lasišču odvisen od losjona za rast las, ki ga nanesete po rolanju. Uporabljajte iglični valjček krajših dolžin (0,5 mm ali manj).

Če boste po terapiji nanesli vlažilno kremo ali katerikoli proizvod za nego kože, imajo hranila in druge aktivne sestavine prosto pot tudi do globjih plasti kože, ki jih drugače ne dosežejo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-50%
NOVO

Paket za učenje matematike po metodi Montessori

Prisrčen način za učenje matematike za vaše malčke, od 3. leta starosti naprej!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Komplet 4 vodoodpornih LED solarnih vrtnih luči PatioLights

Inovativno oblikovane osvetlijo vse od dovoza, stopnic, ograj, balkonov in teras!