Priročno! - 68 % na revolucionarni 24-delni set vakuumskih posod za ohranjanje svežine živil Lock Stock Spin Plastic Containers! Naj bo vaša hrana sveža tudi do 10 dni dlje! Primerne so za vse temperature in vse vrste živil! Poštnina je brezplačna!

Ohranite svežino hrane in prihranite tudi do 75% prostora v kuhinji!

18,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,94 €
-68%
Prihranek:
40,95 €
 
 

Dobite lahko magičen izdelek za ohranjanje svežine živil do 10 dni dlje! S tem boste uspeli prihraniti tudi do 75 % prostora v kuhinji in imeli posode popolnoma urejene.  
Skrivnost, ki jo uporabljajo najbolj znane svetovne restavracije, je zdaj dostopna tudi vam. Naj bo vaša kuhinja z neverjetnimi posodami Lock Stock Spin Plastic Containers urejena in organizirana. 
Pri izdelavi teh posod se uporablja nanotehnologija za izpuščanje naravnih mineralov, ki delujejo kot magneti za škodljive pline. Zato te revolucionarne plastične posode absorbirajo in odstranijo škodljivi plin etil. Tako vaša živila dalj časa ostanejo sveža in kakovostna.

S tem fantastičnim setom bo vaša hrana vedno sveža, kuhinja pa vedno popolnoma urejena. Vakuumski način shranjevanja hrane upočasni staranje hrane in omogoča daljši rok trajanja ter ohrani kakovost hrane.  
Posode Lock Stock Spin Plastic Containers lahko uporabite za vse vrste živil. Primerne so za meso, zelenjavo, sadje. Za svežo, kuhano ali pečeno hrano ter tudi za tekočine. Poleg tega boste s temi plastičnimi posodami dalj časa ohranili vitamine v sadju in zelenjavi.  
Posode Lock Stock Spin Plastic Containers so primerne za ekstremno nizke in visoke temperature. Te plastične posode so praktično neuničljive in v njih se lahko hrano servira, greje, transportira ali shrani.

V setu dobite 24 plastičnih posod, 24 pokrovov za hermetično zapiranje in 1 rotirajoč podstavek. Posode so 3 različnih velikosti, 8 posod velikosti 150 ml, 350 ml in 600 ml. Vse posode imajo pokrove za hermetično zapiranje, ki preprečujejo razlivanje in raztresanje vsebine ter zagotavljajo izvrsten nivo higiene.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

Super cena
NOVO

Kompresijska opornica za koleno s trakovi

Kompresijska opornica za koleno s trakovi je idealna za vsakodnevno uporabo pri preprečevanju poškodb pri športnih dejavnostih ali zgolj uživanju na plaži!