Nepogrešljiv učni pripomoček za srednješolce! - 50 % na 2x knjigo Razumljiva matematika: 1x Decimalni zapis, linearna enačba in neenečba… + 1x Naravna, cela in racionalna števila…!

Naloge z vsemi postopki in razlago, ki pomagajo pri razumevanju, kaj je pri nalogi potrebno narediti, zakaj in kako!

38,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
76,00 €
-50%
Prihranek:
38,00 €
 
 

NOVO NA PODROČJU MATEMATIKE
REŠENE NALOGE IZ MATEMATIKE Z VSEMI POSTOPKI IN RAZLAGO
(za dijake vseh srednjih šol in gimnazije)
V knjigi Razumljiva matematika so prikazane naloge z vsemi postopki in z razlago, s katero boste uporabniki knjige prejeli nedvoumno razlago in odgovor na vprašanja: kaj je potrebno pri nalogi narediti, zakaj in kako.
Naloge so različne težavnosti in sestavljene tako, da boste uporabniki hitro in enostavno dosegli zahtevano znanje in s tem tudi višjo oceno pri tem predmetu (obenem pa boste na ta način prihranili tudi veliko denarja, ki je potreben za obisk inštruktorjev iz tega predmeta, prav tako lahko knjigo v naslednjem šolskem letu prodate bodočim uporabnikom…).
Vsaka knjiga je v velikosti formata A4, obsega cca 250 strani in je primerna za dijake, ki obiskujejo vse srednje šole in gimnazijo.

Knjiga 1: Naravna cela števila in racionalna števila, množice, izjave, potence z naravnimi in celimi eksponenti

Ta zbirka nalog vsebuje sledeče snovi: naravna števila, cela števila, urejenost celih števil, potence z naravnimi eksponenti, izrazi, deljivost naravnih in celih števil (relacija deljivosti, kriteriji za deljivost, osnovni izrek o deljenju, praštevila in sestavljena števila, največji skupni delitelj in najmanjši skupni večkratnik, Evklidov izrek), množice in računanje z njimi, izjave in izjavne povezave, racionalna števila, potence s celimi eksponenti.

Knjiga 2: Linearna enačba in neenačba, sklepni in procentni račun, intervali in absolutna vrednost

Ta zbirka nalog vsebuje sledeče snovi: decimalni zapis, linearna enačba in enačba višje stopnje, sistem dveh linearnih enačb z dvema neznankama, sistem treh linearnih enačb s tremi neznankami, sklepni račun, procentni račun, kvadratni in kubični koren, interval, linearna neenačba, sistem neenačb, absolutna vrednost.

V roku enega meseca bodo na volje še knjige iz naslednjih matematičnih področij: polinomi in racionalna funkcija, logaritmi, eksponentna funkcija in kompleksna števila, iracionalna enačba, koreni poljubnih stopenj, lastnosti funkcij, potenčna in kvadratna funkcija ...

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

Super cena
NOVO

Brinovo mazilo

Vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine in ob nanosu daje koži prijeten, topel občutek!

Super cena
NOVO

Družabno-miselna igra Kviz Slovenija in svet

Prvi slovenski izdelek, ki združuje kviz in potovalno igro!