Znebite se bolečin v hrbtenici! - 61 % na udoben pas za pravilno držo, v črni barvi! Na voljo v univerzalni nastavljivi velikosti! Poštnina je brezplačna!

Prilagodljiv in neopazen pod oblačili!

5,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-61%
Prihranek:
9,10 €
 
 

Zaradi dolgotrajnega sedenja in nepravilne razdalje med višino stola in mize, se pričnejo pojavljati težave s hrbtenico. Pas je zasnovan tako, da vas postavi v pravilno držo. Je elastičen, prilagodljiv in neopazen pod poblekami, zato ga lahko nosite doma, v pisarni ali med sprehodi. Medtem, ko nosite pas, ste lahko prepričani, da je vaša hrbtenica v pravilnem položaju.

Opravljate delo, kjer ves čas sedite? Imate težave z bolečinami v hrbtenici? Imate slabo držo? Vaše težave bodo rešene s pomočjo pasu za pravilno držo!

Zakaj imamo slabo držo?
Ko se rodimo, nimamo razvite drže, ampak se razvija v skladu z našim razvojem. Pomembno je poudariti, da položaj enega dela telesa vpliva na ostale dele in celotno držo. Če je en del telesa pade iz ravnovesja, ga morajo nadomestiti ostali deli. Obstajajo različni dejavniki, ki privedejo do spremembe drže: utrujenost med fizično aktivnostjo, pogosto sedenje v nepravilnem položaju, neprimerna obutev in še cel niz drugih dejavnikov.

Sestava: najlon 37 %, guma 6 %, spandeks 3 %, neopren 24 %.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!