Najboljši skandinavski romani! - 58 % na 3 kriminalke, katerih avtor je mojster napetega pisanja JO NESBØ: POLICIJA, TAŠČICA in PENTAGRAM, iz zbirke NAJBOLJŠIH KRIMINALK NA SVETU pri Založbi Didakta!

V Veliki Britaniji prodajo izvod knjige Joja Nesba vsakih 27 sekund, v svetu pa je prodanih že 40 milijonov izvodov knjig iz zbirke!

19,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
47,97 €
-58%
Prihranek:
27,98 €
 
 

POLICIJA
POLICIJA NUJNO POTREBUJE HARRYJA HOLEJA
Po oselskih ulicah se klati morilec. Pobija policiste na prizoriščih zločinov, ki so jih nekoč preiskovali, pa jim jih ni uspelo razrešiti. Umori so brutalni, odziv medijev histeričen. TODA TOKRAT HARRY NE MORE POMAGATI NIKOMUR. Harryjeva zavezanost poklicu in njegovi sijajni uvidi so rešili življenja nešteto ljudem. Toda zdaj, ko so tisti, ki jih ima rad, v najhujši nevarnosti, Harry ne more zaščititi nikogar. ŠE NAJMANJ PA SEBI.

Prevajalec: Marija Lihtenvalner
Št. strani: 670

TAŠČICA
Harry Hole je policist s precej burno preteklostjo, tako policijsko kot osebno. Dobi nalogo, da Sverreja Olsena, nastopaškega neo-nacista, ki se je zaradi birokratske napake izmuznil obsodbi, spravi nazaj za rešetke, vendar naloga kmalu preraste v tekmo s časom in političnim atentatom. 

Prevajalec: Darko Čuden
Št. strani: 520

PENTAGRAM
Nikoli ne dovoli mrtvi ženski, da vstopi v tvoje nočne more! 
Dušeča poletna vročina je izpraznila Oselske ulice in policijsko centralo na Grünlandu, ko v petem nadstropju stanovanjske hiše najdejo truplo mlade ženske. Morilec ji je odrezal prst na roki in na njeno veko položil peterokrak diamant. Nato čez pet dni umre nova žrtev. In ko se v pisemski ovojnici z njenim prstom zalesketa nov diamantni pentagram, ni nobenega dvoma več: v Oslu imajo opravka s serijskim morilcem. Brezskrbnega poletja je konec. Število žrtev se vsakih pet dni samo še povečuje. 

Prevajalec: Darko Čuden
Št. strani: 438

Avtor knjige Jo Nesbø (1960) je poznan kot eden najboljših piscev kriminalk na svetu. Njegovi romani z glavnim junakom detektivom Harryjem Holom so dosegli uspeh tako v njegovi rodni Norveški kot tudi drugod po svetu, navdušili so kritike, knjigarnarje in bralce. Njegove knjige so prevedene v štirideset jezikov, pogostokrat nagrajene ter redno na lestvicah najbolje prodajanih knjig. Z avtorjem se boste lahko srečali 12. 5. 2018 ob 19.00 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Črkoljub didaktična in družabna igra za spoznavanje črk

Učenje in usvajanje črk mimogrede, s pomočjo najučinkovitejše metode učenja - igre!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-64%
NOVO

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

-60%
NOVO

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena
NOVO

Tablica Apple iPad Pro 3 Cellular, 11 palcev

Odlična tablica legendarnega proizvajalca!