Najbolj zaželjeno naravno belilo! - 87 % na naravno aktivno oglje v prahu (30 g)! Nežno pobeli zobe, razstruplja ustno votlino, je nevtralnega okusa!

100% naravno in vegansko!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
78,00 €
-87%
Prihranek:
68,10 €
 
 

Najbolj zaželjeno naravno belilo ta hip na svetu. 100% naravno aktivno oglje v prahu, s pomočjo katerega boš opazil/a rezultate že po prvem pranju zob.

Redno uživanje kave, čaja, rdečega vina in tobaka lahko vpliva na obarvanost zob. Aktivno oglje za beljenje zob iz kokosove lupine pomaga odstraniti te obloge in zagotavlja opazno svetlejše zobe ter lepši nasmeh. Poleg tega razstruplja ustno votlino, zagotavlja posebej nežno poliranje zob in zagotavlja izredno čist občutek v ustni votlini!

KAKO DELUJE:
Aktivirano oglje pridobljeno iz kokosovih lupin je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob in ne vsebuje nobenih umetnih substanc, ki bi lahko poškodovale zobe ali sklenino. Aktivno oglje je na videz podobno navadnemu oglju, vendar se med seboj močno razlikujeta. Naše oglje je pridobljeno s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah. Pri tem procesu se kokosove lupine spremenijo v izredno fin prah, ki ga gradijo neverjetno majcenimi delci. Takšen prah pa pridobi izjemen mikroporozni učinek absorbcije, saj nase zelo učinkovito veže vse nečistosti ustne votline. Aktivno oglje z zob odstranjuje madeže, ki so večinoma posledica pitja kave, vina in kajenja cigaret. Oglje odstranjuje tudi zobne obloge, deluje antibakterijsko ter tako ščiti vaše zobe in ohranja svež dah – vse, kar vaši zobje potrebujejo!

AKTIVNO OGLJE IZ KOKOSOVE LUPINE: 
- NEŽNO POBELI ZOBE
- RAZTRUPLJA USTNO VOTLINO 
- JE NEVTRALNEGA OKUSA 
- TUDI ZA OBČUTLJIVE ZOBE 
- 100% NARAVNO IN VEGANSKO
- 30 G ZADOSTUJE ZA DO 150 UPORAB!

Aktivne sestavine:
- Aktivno oglje iz kokosove lupine je zelo porozen material, ki se že dolgo v medicini uporablja pri zastrupitvah. Absorbira nečistoče, obarvanje, strupe iz zobnega tkiva in jih veže nase. Na ta način aktivno oglje povzroča nežno, a vidno beljenje zob.
- Bentonit glina je znana po svojih razstrupljevalnih učinkih. Remineralizira zobno sklenino in pomembno prispeva k zdravim in močnim zobem.
- Bio lupina sladke pomaranče kot dodatno belilno sredstvo pomaga do naravno belega nasmeha. Lupina sladke pomaranče vsebuje kislino, ki učvrstuje sklenino.
- Bio poprova meta je osvežujoča klasika. Bori se proti vnetjem in okužbam ter pomirja razdražene dlesni.

NAVODILA ZA UPORABO: Za najboljše rezultate priporočajo dnevno ščetkanje z aktivnim ogljem.
Pomočite navlaženo zobno ščetko v prah aktivnega oglja. Malo prahu vam bo zadostovalo za veliko uporab. Umivajte zobe 2 minuti z nežnimi krožnimi gibi, medtem ko držite ustnice zaprte. Previdno izpljunite in usta temeljito sperite z vodo, izperite vse ostanke prahu. Uživajte v belih zobeh! Opomba: Aktivno oglje je v obliki finega črnega prahu, zato priporočamo, da ga odpirate previdno. Pazite na svetla oblačila, suh prah se enostavno odstrani iz tkanin, vlažen pa se zlahka opere.

Aktivno oglje je naraven proizvod, ki ni namenjen zaužitju, zato se lahko uporablja tudi v času nosečnosti in dojenja. V kolikor ste v dvomih, se posvetujte s svojim zdravnikom. Pri paradontozi ne uporabljajte izdelka brez posveta z zdravnikom.

POGOSTA VPRAŠANJA:
Kako dolgo naj si umivam zobe? Nežno krtačite zobe 2 minuti, za dodatno beljenje, ga lahko pustite v ustih še nekaj minut, nato dobro izperite.
Kako pogosto lahko uporabljam izdelek? Vsak dan, če vam je všeč! :)
Koliko naj ga uporabim? Zelo malo, v oglje pomočite le navlažene konice ščetin zobne ščetke.
Ali je oglje iz kokosove lupine res popolnoma naravno? Da, naši izdelki so 100% naravni brez dodatnih kemikalij, aditivov in ojačevalcev okusa.
Ali lahko uporabljam ta izdelek, če sem mlajši/a od 18 let? Da, naše naravno sredstvo je povsem primerno za vsa leta in vse generacije.
Naj uporabljam prah skupaj z zobno pasto? Večina naših strank pravi, da si najraje najprej zobe očistijo z zobno pasto, potem pa še posebej s prahom, da dosežejo najboljši učinek.
Ja veš izdelek abraziven, mi bo poškodoval dlesni ali sklenino? Ga lahko uporabljam, če imam občutljive zobe? Naše oglje v prahu za čiščenje zob ni abrazivno in ne bo poškodovalo vaših dlesni ali sklenine. Je primerno tudi za občutljive zobe.

Sestavine: Aktivirano oglje kokosove lupine, Kalcijev bentonit gline, Bio lupina sladke pomaranče, Bio poprova meta, Bio lemonina mirta.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

Super cena
NOVO

Kompresijska opornica za koleno s trakovi

Kompresijska opornica za koleno s trakovi je idealna za vsakodnevno uporabo pri preprečevanju poškodb pri športnih dejavnostih ali zgolj uživanju na plaži!