Odlična ponudba ležišč Hitex! - 50 % na kakovostno 7-consko ležišče Hitex Camomile 14+2 Memory (dimenzije 90 x 190 cm). Pravilna podpora za telo, nežen vonj kamilice in spominska pena za udobnejše spanje.

Za koga je ležišče Hitex idealna izbira? Ležišče je primerno za vse družinske člane. V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije ležišč, preverite med dodatnimi možnostmi.

119,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
239,90 €
-50%
Prihranek:
119,95 €
 
 

Ležišče Hitex Camomile 14+2 Memory je proizvedeno v Sloveniji in slovi po več kot 20-letni tradiciji. Za vas le visoka kakovost, izjemno udobje in skrbno izbrani materiali. 

Zakaj izbrati ležišče Hitex Camomile 14+2 Memory?
7-consko ležišče nudi kakovosten in prijeten spanec za ugodno ceno. Pravilna podpora za telo, nežen vonj kamilice in spominska pena za udobnejše spanje so odlična rešitev za dober počitek.  

Glavne značilnosti ležišča

• Prevleka z nežno esenco kamilice: nudi mirnejši spanec.
• 16 cm (14 + 2) visoko ležišče: nudi odlično podporo telesu med spanjem.
• Jedro iz napredne hladno stisnjene pene (14 cm): za visoko udobje in mehkobo.
• Dodatna 2 cm spominske pene v prevleki za odlično prilagajanje telesu.
• 7 con: za pravilno podporo vaši hrbtenici.
• Pralna prevleka: za čistočo in svežino.
• Enostaven transport: ležišče ima zaradi vakuumskega pakiranja manjši volumen. 
• Vakuumsko pakiranje: omogoča, da ležišče pripeljete varčno, higienično in brez poškodb.
• Slovenski proizvod: kakovostna izdelava.

7 con – odlična podpora in pravilen položaj telesa
Ergonomsko ležišče je po dolžini sestavljeno iz 7 različnih trdot. Pravilno razporejeni različno trdi posamezni predeli ležišča zagotavljajo pravilno podporo vašemu telesu. Največji pritiski telesa na ležišče so v območju ramen, zato mora biti trdota ležišča v tem predelu najmanjša. Ker telo v ledvenem predelu potrebuje največjo oporo, pa mora biti ležišče na tem mestu najtrše. Tako ima vaša hrbtenica obliko ravne črte in pravilen fiziološki položaj, kar jo pomaga razbremeniti. Hrbtenica je namreč eden izmed najbolj pomembnih in hkrati najbolj obremenjenih delov telesa. 

Ortopedsko jedro za udoben spanec

Jedro ležišča je narejeno iz napredne visokoelastične hladno stisnjene pene, ki vam nudi udobje in mehkobo, ki jo po napornih dneh najbolj potrebujete. Višina jedra je pomembna pri zagotavljanju boljše podpore telesa in večjega udobja. 16 centimetrov (14 + 2 cm ) visoko jedro s svojo obliko nudi pravilno podporo hrbtenici in omogoča lažje prilagajanje tako ramenskega kot bočnega predela, zato je počitek prijetnejši. Ležišče Camomile vam bo torej s svojo višino in gostoto jedra nudilo vse potrebno za udoben, zdrav in kakovosten počitek. 

Spominska pena poskrbi pri ležanju za izjemen občutek lebdenja
Napredno jedro iz hladno stisnjene pene smo v prevleki nadgradili z 2 cm udobne spominske pene, ki se nahaja v pralni prevleki, obogateni z esenco kamilice. Spominska pena je bila revolucionarno odkritje astronavtov, ki so se z njo zaščitili pred gravitacijskimi silami med vzletanjem. Za razliko od ostalih pen ima spominska pena višjo gostoto ter je temperaturno občutljiva. To pomeni, da se zaradi svoje edinstvene strukture popolnoma prilagodi obliki in teži telesa, ko pa pritiska ni več, se spominska pena počasi povrne v prvotno obliko. S tem, ko je telo razbremenjeno, pripomore tudi k manj pogostemu prebujanju, saj se telesu popolnoma prilagodi in nanj ne ustvarja pritiska. Ker bolj udobno spimo, se manj premikamo, zato je odlična rešitev za vse, ki se ponoči zaradi spalnega položaja pogosto prebujajo.

Kamilica  
Prevleka ležišča je obogatena z esenco kamilice, ki deluje pozitivno in sproščujoče. 

Vakuumsko pakiranje za praktičen, higieničen in varčen prevoz 
Ležišče je vakuumsko pakirano, kar prinaša številne prednosti. Vakuumsko pakiranje je namreč izjemno praktično za prevoz, hkrati pa z nakupom takšnega izdelka doprinesete k varovanju narave. Ležišče ima zaradi vakuumskega pakiranja manjši volumen, kar omogoča, da je transport racionalnejši in varčnejši; v enem prevozu se tako prepelje več izdelkov, s tem pa se zmanjšuje število voženj in posledično količina izpustov CO2. Hkrati je vakuumsko pakiranje izjemno higienično, saj je izdelek neprodušno zaprt in ohranja popolno čistočo in svežino. 

Več o ležišču Hitex Camomile 14 + 2 Memory si lahko preberete v spletni trgovini www.vitapur.si

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-50%
NOVO

Paket za učenje matematike po metodi Montessori

Prisrčen način za učenje matematike za vaše malčke, od 3. leta starosti naprej!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Komplet 4 vodoodpornih LED solarnih vrtnih luči PatioLights

Inovativno oblikovane osvetlijo vse od dovoza, stopnic, ograj, balkonov in teras!