Slastno in zdravo hkrati! - 50 % na super paket izdelkov iz EKOLOŠKE pridelave: 2x CHIA SEMENA (po 250 g) + 1x KAKAVOVA DROBLJENA ZRNA (200 g)!

Odlično za pripravo chia puddinga, smoothiejev ali drugih presnih sladic!

11,04€
    Kupi kupon
Vrednost:
22,07 €
-50%
Prihranek:
11,03 €
 
 

Chia (Čija, Čia) semena iz ekološke pridelave so tudi dober vir beljakovin, saj jih vsebujejo dvakrat več kot druga semena in žitarice. Ne vsebujejo glutena in so bogata z vlakninami, poleg tega pa imajo Chia (Čija, Čia) semena higroskopsko sposobnost, kar pomeni, da nase vežejo vodo, s čimer pomagajo hidrirati telo. Chia (Čija, Čia) semena so bogat vir alfa linolenske omega 3 maščobne kisline, poleg tega pa vsebujejo visoke vrednosti kalcija, fosforja in mangana.
So popoln dietni obrok, saj neverjetno absorbirajo vodo ter tako pomagajo pri obnavljanju celičnih membran. Uporabljajo jih športniki, ljudje s prekomerno telesno težo ter osebe, ki imajo težave s prebavo in krvnim sladkorjem. Chia (Čija, Čia) semena dajejo človeku dolgotrajen občutek sitosti, kar blagodejno vpliva na hujšanje. So hidracijski nadomestek, saj gel, ki nastane ob stiku semen z vodo, pripomore k ohranjanju visokega nivoja tekočine v telesu. Raziskave so pokazale, da redno uživanje Chia (Čija, Čia) semen uravna krvni pritisk ter kontrolira raven krvnega sladkorja. Chia (Čija, Čia) semena so lahko prebavljiva ter jih lahko uporabimo pri pripravi smoothijev.

Kakavova zrna zdrobljena so pridobljena z drobljenjem celih kakavovih zrn. Zrna so nepražena, kar pomeni da so presna. Zanje je značilen rahlo grenak okus, zato jih lahko vmešamo v smutije, kosmiče, muslije, jogurte, sladice ali peciva, dobra pa so tudi v kombinaciji z semeni ali Goji jagodami. Kakavova zrna zdrobljena so odličen vir antioksidantov, vitaminov (A, B1, B2, B3, B5, C, E) in mineralov (kalcij, kalij, magnezij, baker, cink, mangan in železo). Kakavova zdrobljena zrnaso dober vir energije, saj vsebujejo veliko ogljikovih hidratov ter nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin. Kakav iz ekološke pridelave je znan tudi po tem, da v možganih povečuje raven serotonina, hormona sreče ter epikatehina, ki ima ugodne vplive na srce in ožilje. Kakavova zdrobljena zrna pomagajo pri zvišanju telesne energije, izboljšanju človekovo razpoloženje ter pri povečevanju libida. Zaradi magnezija pomagajo pri lajšanju bolečin pri menstrualnih krčih ter delujejo antibakterijsko.

Tekstovni opisi posameznega izdelka (super živila) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

Podrobnosti o ponudniku: v spletni trgovini s super hrano Super Obrok si lahko pogledate še njihovo bogato ponudbo ekološko certificirane, zdrave prehrane in super živil, ki obsega izdelke iz konoplje, kakava, kokosa ter drugo superhrano, kot je BIO Maca, BIO Ashwagandha, BIO Chia semena, MSM, BIO Acai prah, BIO Chlorella (Klorela) in ostalo. Na www.super-obrok.si vam je na voljo veliko izdelkov iz ekološke pridelave z BIO certifikati.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-50%
NOVO

Paket za učenje matematike po metodi Montessori

Prisrčen način za učenje matematike za vaše malčke, od 3. leta starosti naprej!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Komplet 4 vodoodpornih LED solarnih vrtnih luči PatioLights

Inovativno oblikovane osvetlijo vse od dovoza, stopnic, ograj, balkonov in teras!