Ekskluzivna ponudba! - 85 % na PRIZNANO VRHUNSKO VZMETNICO Königsmann (80 x 200 cm) izdelano iz povsem naravnih materialov (kokosova vlakna)! Kar 30 let GARANCIJE, IZDELANO V EU! Višina vzmetnice je kar 24 cm, srednja trdota, OBOJESTRANSKA (trdota H3 na eni in trdota H4 na drugi strani)!

Zagotovite si udobno spanje na vzmetnici, ki je še posebaj primerna za alergike in astmatike! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

Vrhunska vzmetnica Königsmann (80 x 200 cm)
Vrhunska vzmetnica Königsmann (80 x 200 cm)
129,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
845,00 €
-85%
Prihranek:
715,10 €
 
 

Ste vedeli, da strokovnjaki priporočajo menjavo ležišča na vsakih 7 let? 

Razlog tiči v pršicah, ki se nahajajo v naših vzmetnicah in se hranijo z našo odmrlo kožo. Kdaj ste nazadnje menjali vzmetnico na domačem ležišču, ali pa celo tiste, na vašem vikendu? NAPOČIL JE IDEALNI TRENUTEK ZA MENJAVO VAŠEGA LEŽIŠČA, BREZ KOMPROMISOV MED KVALITETO IN CENO!

Vzmetnica je bila izdelana iz najkakovostnejših materialov pri uporabi najnovejših tehnologij. Osnovo izdelka predstavlja preverjeno in izjemno cenjeno vzmetenje, izdelano iz neodvisnih žepkastih vzmeti, ki deli vzmetnico na 9 con. V njenem središču se skriva izjemno vzdržljiva, dvojno kaljena žica, izdelana s tehnologijo NanoHARD. Naravna kokosova vlakna, ki se med seboj povežejo v postopku izdelave, tvorijo trdno zračno ploščo, katere funkcija je zlasti ojačanje vzmetnice. Ob enem vlakna predstavljajo tudi odlično oviro za plesen in pršice.

V kompletu boste skupaj z vzmetnico prejeli tudi prevleko Premium s triplastno membransko zgradbo. Prevleka je izjemno vzdržljiva in zračna ter predstavlja idealno rešitev za vsakogar!

Korak pred drugimi
Prva vzmetnica pri kateri je uporabljen inovativen sistem lepljenja HotMelt. Omenjena tehnologija že desetletje prekaša običajne lepljive premaze in lepila na vodni osnovi. HotMelt je za razliko od klasičnih sistemov lepljenja povsem brez vonja, saj so pri njem izločene vse hlapljive snovi, ki nastanejo v postopku izdelave.

Sestava:
Prevleka Premium ‒ antialergena z membransko zgradbo in podaljšanim obdobjem obrabe površine. S prevleko sta vedno zagotovljena svežina in najvišji nivo higiene, saj jo lahko snamete in operete.
Pocket NanoHARD ‒ vzmetnica je razdeljena na 9 con trdote. Sestavljena je iz inovativnih žepkaste vzmeti, ki so nameščene vsaka v svojem ovoju, narejenem iz izredno elastičnega materiala. V vzmetnici se nahaja več kot 289 vzmeti/m2, ki so bile izdelane s tehnologijo dvojnega kaljenja, kar zagotavlja 30-letno življenjsko dobo vzmetnice.
Del vzmetnice iz kokosa ‒ s svojimi lastnostmi učinkovito preprečuje nastanek plesni in alergij, udobje spanca zagotavlja z ustreznim kroženjem zraka, poleg tega pa še zvišuje vzdržljivost vzmetnice.
Zračno vlakno ‒ sintetično izdelan material z videzom puha predstavlja oviro za plesen in pršice ter zagotavlja odlično prezračevanje vzmetnice.
Poliuretanska pena s povečano gostoto tvori stranski in sprednji del vzmetnice ter zagotavlja trdne in trajne robove.
Klobučevina zvišuje vzdržljivost vzmetnice in ločuje vzmetenje od penastega vložka.

Pri izbiri vzmetnice, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam, je treba upoštevati nekaj pravil:
1. Dimenzije
Da boste izbrali najustreznejšo velikost vaše vzmetnice, prištejte k svoji telesni višini 20 centimetrov in dobili boste dolžino vzmetnice, ki je idealne velikosti za vas. Povprečna oseba za udoben spanec potrebuje najmanj 70 centimetrov široko površino. Za še večje udobje stranke običajno izberejo vzmetnico z večjimi dimenzijami. Tipična enojna vzmetnica meri v širino 90 centimetrov, medtem ko meri dvojna 160 centimetrov.
2. Trdota
Ne pozabimo, da so pri izbiri trdote ležišča ključne potrebe vašega telesa. Običajno je posamezniku priporočena trdota vzmetnice, glede na telesno težo in položaj spanja.
Če se telo preveč pogrezne v vzmetnico, hrbtenica zavzame nenaraven položaj, kar vodi v stisnjena vretenca in draženje mišično-skeletnega sistema. Vsaka sprememba položaja terja napor, mišice se ne morejo sprostiti, saj celoten čas v napetem stanju zagotavljajo ustrezno podporo hrbtenice. Posledično se zbudimo z bolečinami v hrbtu, utrujeni in se s težavo zravnamo.
3. Starost
Tudi starost je ena izmed dejavnikov, ki vplivajo na izbiro trdote vzmetnice. Dejavnik je pomemben zlasti pri starejših osebah. Starostniki, za razliko od mlajših oseb, običajno raje spijo na nekoliko mehkejših vzmetnicah. Razlog za omenjeno lahko najdemo v boleznih ožilja, ki se pogosteje pojavijo v starejši dobi življenja, precej trda vzmetnica pa lahko njihov nastanek še pospeši. V primerih, ko mora oseba dlje časa ostati v postelji, se odlično obnesejo termoplastične vzmetnice, ki uspešno preprečujejo možnosti nastanka preležanin.
4. Za alergike
Lateks in kokos sta materiala, ki sta še posebno primerna za alergike. Gre namreč za ekološke materiale, ki ne absorbirajo prahu. Prav tako se na njihovi površini ne razvijajo škodljivi organizmi, zato izjemno dolgo ohranjajo svežino.
5. Bolezni hrbtenice
Pri boleznih hrbtenice je treba posebno pozornost posvetiti 7‒9 conam trdote v ležišču, ki odlično podpirajo hrbtenico. Vzmetnica zato ni niti pretrda niti premehka.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Črkoljub didaktična in družabna igra za spoznavanje črk

Učenje in usvajanje črk mimogrede, s pomočjo najučinkovitejše metode učenja - igre!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-64%
NOVO

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

-60%
NOVO

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena
NOVO

Tablica Apple iPad Pro 3 Cellular, 11 palcev

Odlična tablica legendarnega proizvajalca!