Učinkovito nad napetost in bolečine v vratu! - 55 % na protibolečinski grelni magnetni masažni trak za vrat! Poštnina je brezplačna!

Magnetna terapija ob poškodbah vratnih vretenc.

4,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,90 €
-55%
Prihranek:
6,00 €
 
 

Visoko-elastičen trak, ki je udoben za nošenje in s časom ne spreminja oblike. Uporablja se za lajšanje napetosti v vratu, kot zaščita vratnih vretenc in za izboljšanje mikrocirkulacije. Še posebej je uporaben kot dodatna, spontana magnetna terapija pri poškodbah vratnih vretenc.

V trak je všitih 5 turmalinskih magnetov, ki izboljšajo prekrvavitev na področju vratu in glave, zato je trak odlična pomoč pri lajšanju različnih vrst bolečin, glavobolov ter napetosti v vratnih in ramenskih mišicah. Trak zviša temperaturo na obolelem mestu za 3 stopinje, s tem pa pospeši celjenje in zmanjšuje vnetje.
Veliki turmalinski magneti v pasu omogočajo, da se energija iz pasu usmeri neposredno na prizadeto območje.
Turmalin je splošno znan, da pomaga blažiti stres, izboljša prekrvavitev na področju vratu in glave, poveča mentalno budnost in krepi imunski sistem. Pas lahko nosijo tako moški kot ženske (3 ure dnevno).

Magnetni pas oddaja v telo FIR dolgovalovne infrardeče žarke, ki pomirjajo in razstrupljajo tkiva, saj s širitvijo kapilar povečajo krvni pretok, s tem pa spodbujajo pretok kisika v krvi in prispevajo k bolj učinkovitemu prenosu hranil, hormonov in kisika do tkiv.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!