Slastno in zdravo hkrati! - 50 % na 2x KAKAV V PRAHU iz ekološke pridelave (po 200 g)! Odličen vir antioksidantov, vitaminov in mineralov!

Za jutra, ki dišijo po slastnem! Pripravite si dišeč napitek, ki bo tako poživilen kot tudi blagodejen za vaš organizem!

7,84€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,68 €
-50%
Prihranek:
7,84 €
 
 

Je odličen vir antioksidantov ter vitaminov (A, B1, B2, B3, B5, C, E) in mineralov (kalcij, kalij, magnezij, baker, cink, mangan in železo). Kakav prah iz ekološke pridelave je dober vir energije, saj vsebuje veliko ogljikovih hidratov ter nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin. Kakav je znan tudi po tem, da v možganih povečuje raven serotonina, hormona sreče, ter epikatehina, ki ima ugodne vplive na srce in ožilje.

Kakav prah je naraven vir magnezija in antioksidantov. Pomaga pri zvišanju telesne energije, izboljša človekovo razpoloženje ter pomaga pri povečanju libida. Zaradi magnezija pomaga pri lajšanju bolečin pri menstrualnih krčih ter deluje antibakterijsko. Kakav prah lahko dodate v jogurt, smoothi, sladoled, pripravite sladice ali pa ga uporabite pri katerikoli jedi.

- Sestavine: 100 % Ekološki kakav iz zrn kakavovca (Theobroma cacao)  v prahu
- Hranjenje: Po odprtju hraniti v hladnem in suhem prostoru.  Shranjevati nedosegljivo otrokom!  Lahko vsebuje sledove oreščkov in sezama.
- Poreklo: Dominikanska Republika
- Priporočena dnevna količina: za uporabo v pijačah, sladicah ali za posipanje. Priporočeno je zmerno uživanje izdelka. Odsvetujemo uporabo pred spanjem.  Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Tekstovni opisi posameznega izdelka (super živila) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

Podrobnosti o ponudniku: v spletni trgovini s super hrano Super Obrok si lahko pogledate še njihovo bogato ponudbo ekološko certificirane, zdrave prehrane in super živil, ki obsega izdelke iz konoplje, kakava, kokosa ter drugo superhrano, kot je BIO Maca, BIO Ashwagandha, BIO Chia semena, MSM, BIO Acai prah, BIO Chlorella (Klorela) in ostalo. Na www.super-obrok.si vam je na voljo veliko izdelkov iz ekološke pridelave z BIO certifikati.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-56%
NOVO

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!