EKSKLUZIVNA LAST MINUTE PONUDBA! Super cena za 3-dnevni VIKEND PAKET za 2 osebi v Resortu Villas Rubin 3* v Rovinju: 2x nočitev v klimatizirani dvoposteljni sobi s polpenzionom + neomejeno koriščenje zunanjih bazenov + animacijski program za otroke + parking in wi-fi!

Sproščujoče počitnice na hrvaški obali! Vključeno bivanje 1 otroka do 9,99 let! Na voljo so različne opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.

villas rubin
villas rubin
villas rubin
villas rubin
villas rubin
239,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Letovišče Villas Rubin je povezano s privlačnimi kolesarskimi stezami in pešpotmi, ki vodijo skozi zaščiteno naravo rovinjske obale z mestom Rovinj. Zahvaljujoč številnim restavracijam, športnim in rekreativnim vsebinam na kopnem in v vodi, trgovinam, trgovinicam s spominčki ter privlačnemu kompleksu bazenov je letovišče idealen kraj za aktiven oddih in sprostitev.

Villas Rubin je raj za sončenje in kopanje s ponosno izobešeno modro zastavo, ki označuje čistočo morja in obale s kamnitimi, prodnatimi in tlakovanimi plažami.

Uživajte v okusih Istre v nacionalni restavraciji Bonaca, poskusite sveže pečeno pico iz picerije Kantun ali se osvežite v enem izmed treh Fresh Cornerjev.
Dopust ne pomeni, da morate vse dni samo ležati. Poskusite lahko tudi kaj novega. Zato so vam pripravili zvrhano ponudbo športa in rekreacije.