EKSKLUZIVNA LAST MINUTE PONUDBA! Super cena za 3-dnevni paket za 2 osebi v turističnem naselju Funtana 3*: 2x nočitev s storitvijo all inclusive + neomejeno koriščenje bazenov + uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu + bogat animacijski program za otroke + parking!

Nepozabni oddih le nekaj minut od Vrsarja! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let! Ne spreglejte vseh terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe.

turistično naselje funtana
turistično naselje funtana
turistično naselje funtana
turistično naselje funtana
turistično naselje funtana
139,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Paviljoni Funtane se počasi spuščajo vse do turkizno modrega morja. Funtana, od Vrsarja oddaljena le nekaj minut, je idealno počivališče za vse, ki želijo za nekaj dni pozabiti na vse svoje skrbi.

Vseh 228 sob, nameščenih na strmini proti morju in bazenom, ima čudovit razgled za trenutke sprostitve ob koncu dneva ali za jutranja zbujanja.
Plaža Funtana ima poseben del za otroke z urejenim dostopom do morja. Odrasli pa lahko uživajo na vseh ostalih skalnatih, tlakovanih in prodnatih plažah.
Bazen Funtana, tik nad plažo, ima veličasten razgled na morje in bližnje otoke.
Otroški bazen s sladko vodo se nahaja poleg velikega bazena, da lahko lažje in prijetnejše preživljate čas s svojimi otroki.