EKSKLUZIVNA LAST MINUTE PONUDBA! Super cena za 3-dnevni WELLNESS oddih za 2 osebi v NOVO preurejenem Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici: 2x nočitev s polpenzionom v standardni sobi s klimo + 1x košarica sadja + uporaba wellnessa in zunanjega bazena + wi-fi! 1. otrok do 6. leta gratis!

Nepozabno poletje v Crikvenici!

Hotel Esplanade, Crikvenica
Hotel Esplanade, Crikvenica
Hotel Esplanade, Crikvenica
Hotel Esplanade, Crikvenica
Hotel Esplanade, Crikvenica
349,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Esplanade, novourejeni hotel iz 3* na 4*, stoji v Crikvenici, na obalnem sprehajališču ob glavni mestni plaži. Od centra mesta je oddaljen le 800 m, do tja pa se lahko sprehodite po obalni sprehajalni poti ob znanih plažah ali mimo vrste restavracij, barov in trgovin.

Tik ob hotelu je znana crikveniška peščena plaža oziroma mestno kopališče, ki ima od leta 1998 evropsko Modro zastavico, ki se podeljuje plažam z ekološko čistim morjem, vsakodnevno strogo kontrolo morske vode (tudi z merjenjem temperature vode in zraka), varnostno službo in urejenim varovanjem kopalcev. Na plaži so obilica možnosti za rekreacijo in športne aktivnosti, otroška igrišča in vrsta barov. Ob glavni plaži je tudi prodnata plaža Balustrada.

Vse sobe so klimatizirane in imajo balkon. Sobe imajo satelitsko TV, telefon, sef in mini bar. V vseh sobah imajo brezplačen wi-fi.