Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Koper, Slovenija

Pomladni oddih za pare na slovenski obali, v Aquapark Hotelu Žusterna 3*

Pestra izbira vodnih užitkov za popoln oddih!

SUPER CENA za paket DAN ZASE za 1 osebo v Centru zdravja in lepote v hotelu Terme 4* v Termah Čatež: klasična masaža (40 min) + celodnevna vstopnica za kopanje v notranjem in zunanjem bazenu Hotela Terme + vstop v savne (Jupitrova, Neronova, lakonium, počivališče ...) + vstop v fitnes!

Pobegnite pred sivim vsakdanom, mestnim vrvežem in stresom ter si vzemite dan samo zase, se pustite razvajati in si zagotovite popolno sprostitev!

Sprostitveni paket DAN ZASE v Termah Catež
Sprostitveni paket DAN ZASE v Termah Catež
Sprostitveni paket DAN ZASE v Termah Catež
35,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Vzemite si dan samo zase v Termah Čatež! 

Center zdravja in lepote
Že nežen dotik po napornem ali enoličnem vsakdanu je dovolj, da v vas prebudi prijetna občutja. V Centru zdravja in lepote v Termah Čatež vas popeljemo v svet indijskih masaž, združimo spretne roke maserjev z naravnimi elementi – eteričnimi olji, aromatičnim blatom in s soljo. Pričaramo vam modrost starih evropskih kultur in vas razvajamo, kot so to počeli stari Rimljani in Irci na severu Evrope. Umirimo vaše misli in telo, ponudimo vam brezskrbno uživanje v wellness programih, pridamo kanček adrenalina za boljšo kondicijo vašega telesa in s kozmetičnimi programi osvežimo vašo kožo.

Masaže
Čaroben dotik eteričnih olj, soli in spretnih rok maserjev. Masaže so ena najstarejših in najbolj učinkovitih metod za sprostitev. Uporabljali so jih že stari Kitajci in Indijci, pozneje Rimljani. Masaže v Termah Čatež so tudi sestavni del programov zdravljenja.

Savne
Kako čudovito, ko koža zadiha ... Poleg bazena in fitnesa v Hotelu Terme obiščite tudi savne v Centru zdravja in lepote.

Pričakujejo vas
Jupitrova savna – finska notranja in zunanja savna s temperaturo 85–90 °C; vroč val pare, ki nastane s polivanjem vročih kamnov, pripomore k sproščanju mišic, očiščevanju telesa ter osvežitvi duha in telesa;
Neronova kopel – notranja turška kopel s temperaturo 45–55 °C; izredno visoka vlažnost ustvarja paro, ki blagodejno deluje na povrhnjico kože, dihalne poti, pospeši cirkulacijo in sprosti napetost v mišicah;
lankonium – toplo počivališče za popolnejšo sprostitev;
relaksarij – soba z ležalniki za razvajanje;
nudistična terasa.

Hotel Terme**** je odmaknjen od vsakodnevnega vrveža v mirnejšem predelu Term Čatež. Gostom so na voljo v letu 2011 prenovljene in nove sobe ter apartmaji. Prijazno hotelsko osebje bo poskrbelo, da bodo vaše počitnice nepozabne.
Na jutranjo kavico, popoldanski čaj ali cocktail prisrčno vabljeni v hotelski aperitiv bar ali prostorno hotelsko avlo. Topli poletni večeri pa bodo še lepši pod zvezdami na terasi hotelske ali à la carte MM restavracije.
V sklopu hotela se nahaja Center zdravja in lepote, kjer se pustite razvajati v edinstvenih rimsko-irskih kopelih.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!